Închide meniul

Germania – România 2-1 | „Nu trebuie să ne plângem!” Nicolae Stanciu se gândește deja la Armenia. „Este meciul campaniei!”

Alexandru Ivan Publicat: 9 octombrie 2021, 0:13

Germania – România 2-1 | „Nu trebuie să ne plângem! Nicolae Stanciu se gândește deja la Armenia. „Este meciul campaniei!

Nicolae Stanciu, în depresie după egalul cu Islanda

Profimedia

  • Germania – România 2-1
  • Reacția lui Nicolae Stanciu

„Din păcate am pierdut, cred că am făcut un meci destul de bun. Am arătat ca o echipă. Nu cred că mai e nimic de zis acum sau să stăm să plângem, trebuie să ne gândim la meciul de luni, care a devenit cel mai important din această campanie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trebuie să putem să meergem mai departe, știam că așa o să fie, am făcut un efort mare, și eu și Răzvan Marin, nu doar noi, ci toată echipa. Per total, trebuie să fim bărbați și, să recunoaștem, că au fost mai buni și meritau să câștige.

E normal să dai pase bune când ai jucători în benzi sau în față, cum sunt Ianis sau Mihăila, cu o viteză foarte bună, e normal să-i pui în valoare. Ați văzut Ianis ce gol a dat. Dar meciul a trecut și din acest moment trebuie să ne gândim la meciul cu Armenia”, a spus Nicolae Stanciu.

Reclamă

Germania – România 2-1

România a început foarte curajos meciul cu Germania și a deschis scorul după doar 9 minute, prin Ianis Hagi. „Prințul” i-a dat mingea printre picioare lui Rudiger și l-a învins pe ter Stegen cu șut devastator la colțul lung. Înainte de golul lui Hagi, nemții au avut un penalty refuzat de VAR.

Germania a atacat apoi în valuri careul lui Florin Niță, dar România a rezistat eroic în prima repriză. Elevii lui Rădoi puteau chiar să intre cu un avantaj de două goluri la pauză, dar lovitura de cap a lui Adrian Rus s-a dus puțin pe lângă poartă.

Reclamă

În partea a doua, Hansi Flick i-a aruncat în luptă pe Muller și Havertz, iar jocul nemților s-a schimbat radical. România nu s-a mai apropiat de careul lui ter Stegen, iar Germania a lovit de două ori, prin Gnabry și Muller, în minutele 52 și 81.

S-a terminat 2-1 pentru Germania, care este lider autoritar în grupa de calificare la CM 2022, cu 18 puncte. România a căzut pe locul 4, cu 10 puncte.

În aceeaşi grupă, Islanda a remizat cu Armenia, scor 1-1 (goluri Johannesson ’77 / Hovhannisyan ’35) şi Liechtenstein a pierdut cu 0-4 confruntarea cu Macedonia de Nord (goluri Velkoski ’39, Alioski ’66 – penalti, Nikolov ’74, Churlinov ’83).

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul în grupa României

1. Germania 18 puncte
2. Macedonia de Nord 12 puncte
3. Armenia 12 puncte
4. România 10 puncte
5. Islanda 5 puncte
6. Liechtenstein 1 punct

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”