Închide meniul
EXCLUSIV

Germania – România | Atacanții naționalei, sfaturi de la un golgheter: ”Să nu cedeze din punct de vedere mental!” Vio Moldovan a marcat contra nemților la EURO 2000

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 8 octombrie 2021, 15:31

Germania – România | Atacanții naționalei, sfaturi de la un golgheter: ”Să nu cedeze din punct de vedere mental!” Vio Moldovan a marcat contra nemților la EURO 2000

Viorel Moldovan, optimist după ce România şi-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2024

Viorel Moldovan/ AS.ro

Viorel Moldovan le-a transmis actualilor atacanți de la echipa națională că trebuie să fie mereu încrezători și să nu cedeze din punct de vedere mental.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Moldovan, sfaturi prețioase pentru atacanții naționalei

Sper să marcheze și Pușcaș pentru că are nevoie de o realizare, pentru moral. Joacă și nu prea joacă la echipa de club. Îi doresc să marcheze și naționala să obținem măcar un punct. Cel mai bun om pentru a le da sfaturi este Rădoi.

E bine că ei sunt încrezători, dar trebuie să nu aibă teamă, să intre pe teren cu curaj, să le pună probleme, să nu cedeze din punct de vedere mental.

Sper să reușească să înscrie, atacanți noștri. E important să reușim să obținem un rezultat pozitiv. Va fi un bonus”, a declarat Viorel Moldovan pentru AS.ro.

Viorel Moldovan a analizat șansele României de calificare la Mondial

Moldovan consideră că pentru tricolori va fi destul de greu să se califice la Mondialul din Qatar. Dacă vor prinde locul doi, jucătorii lui Rădoi vor fi nevoiți să treacă și de două baraje.

Reclamă

Cel mai important joc al nostru este cel cu Armenia. Trebuie să folosim tot ce avem mai bun cu Germania. Nu putem face experimente și să așteptăm meciul cu Armenia. E complicat să mergem la Mondial, trebuie să prindem locul doi, iar apoi două baraje, nu este ușor.

Le doresc să facă un joc foarte bun, în seara asta, să aducă punct sau puncte. Le doresc și să câștige jocul cu Armenia”, a mai spus Vio Moldovan pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și