Închide meniul

Gică Hagi are încredere în echipa națională, după ultimele rezultate: „Suntem pe drumul bun”

Alex Ioniță Publicat: 16 septembrie 2023, 17:17

Reclamă
Gică Hagi are încredere în echipa națională, după ultimele rezultate: Suntem pe drumul bun”

Gică Hagi are încredere în echipa națională, după ultimele rezultate

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă / Captură YouTube

Gică Hagi are încredere în echipa națională, după ultimele rezultate. „Regele” a vorbit despre ultimele meciuri ale primei reprezentative, dar și despre jocul prestat de către elevii lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimul meci jucat, „tricolorii” lui Edi Iordănescu s-au impus în fața selecționatei din Kosovo cu scorul de 2-0, pe Arena Națională. Meciul a fost live pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Gică Hagi are încredere în echipa națională, după ultimele rezultate. Ce crede „Regele” despre selecționata lui Edi Iordănescu

La conferința de presă premergătoare meciului dintre Farul și FCSB, Gică Hagi a vorbit despre ultimele evoluții ale echipei naționale conduse de Edi Iordănescu. Tehnicianul campioanei a declarat că are încredere în echipa națională și crede că rezultatele sunt obiectivul principal pentru perioada preliminariilor pentru EURO 2024.

„Am văzut ambele meciuri. Suntem într-o perioadă în care trebuie să ne intereseze foarte mult pragmatismul și rezultatele, chiar dacă ele vin cum vin. Sunt rezultate foarte bune și sperăm ca luna octombrie să ne aducă ce ne dorim cu toții.

Cred că România are nevoie 100% de succese internaționale, care să aducă entuziasm, speranță și bucurie multă. Deocamdată, în sensul acesta de rezultate suntem pe drumul bun. După aceea, ușor, ușor o să creștem. Vom avea încredere, putere și soluții”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă.

Reclamă

Declarația lui Gică Hagi vine în contextul în care mai mulți componenți ai „Generației de Aur” au criticat jocul echipei naționale conduse de Edi Iordănescu. Totuși, în momentul de față, naționala României se află pe locul al 2-lea în Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024, cu 12 puncte și este neînvinsă și după acțiunea din luna septembrie.

Partida dintre Farul Constanța și FCSB se va disupa duminică, de la ora 21:45. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe AS.ro.

Ce a decis UEFA după incidentele de la meciul România – Kosovo

Ce a decis UEFA după incidentele de la meciul România – Kosovo. Partida din preliminariile EURO 2024 a fost întreruptă mai bine de 40 de minute din cauza unui grup de fani români.

Reclamă 4 / 0/3

Federaţia din Kosovo a anunţat deja că aşteaptă ca forul continental să ia măsuri şi că va merge la UEFA şi la TAS pentru a-şi căuta dreptatea.

Acum, UEFA a anunţat că a deschis o procedură disciplinară împotriva Federaţiei Române de Fotbal, după incidentele de pe Arena Naţională. FRF riscă mai multe sancţiuni pentru blocarea căilor de acces, obiecte pirotehnice, aruncarea de obiecte, mesaj provocator cu caracter ofensator şi comportament rasist, potrivit uefa.com.

În cele din urmă, partida dintre România şi Kosovo s-a reluat, iar formaţia lui Edi Iordănescu a câştigat meciul de pe Arena Naţională cu 2-0, graţie golurilor marcate de Nicolae Stanciu şi Valentin Mihăilă.

România se află în continuare pe locul 2 după 6 meciuri, cu 12 puncte, la 2 puncte în spatele liderului Elveţia şi la un singur punct deasupra ocupantei locului 3, Israel.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și