Închide meniul

Gică Hagi, avertisment pentru noul selecţioner: „E foarte greu pentru cel care o să vină. N-o văd mai uşor”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2021, 12:52

Gică Hagi, avertisment pentru noul selecţioner: „E foarte greu pentru cel care o să vină. N-o văd mai uşor

Gică Hagi, avertisment pentru noul selecţioner

Hepta

”Un proiect pe 10 ani ne trebuie, pentru că nu se poate altfel. E realitatea, e simplă. România îşi doreşte un proiect mare, cu o singură strategie şi să fii mare. Am spus-o de 100 de ori. Doar acest proiect stă în picioare, la echipa mare. Nu mă interesează ce fac sârbii, italienii. Cauza trebuie găsită, care e problema, ce trebuie făcut în viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu se trece nimic, se construieşte. Nu mai avem temelie, nu mai avem fundaţie,. Trebuie să contruim tot, ca să ajungi să ai o mentalitate şi o echipă mare. Eu vă vorbesc că de acum trebuie să vorbim despre un proiect. Cu care, cu cine va fi, cine sunt jucătorii. Trebuie să contruieşti ceva foartte puternic. Când am făcut un meci bun, mamă ce miracol am făcut. Mie îmi plac poriectele pe termen mediu şi lung şi proiecte care reuşesc.

Gică Hagi: „E foarte greu celui care o să vină ca selecţioner”

Trebuie construită o echipă mare care să fie câştigătoare, trebuie construit un spirit. Dacă aveam acea echipă, nu mai discutam, nu mai eram trişti. Acum, e foarte greu celui care o să vină ca selecţioner… e din ce în ce mai greu de acum încolo. Trăim cu eşecuri, eşecuri. E foarte greu să vezi lumina pentru toţi. Eu aşa o văd. N-o văd mai uşor, ci mai greu.

Dacă lucrurile nu se fac aşa cum trebuie, dacă nu găsim jucătorii foarte buni. Ne lipsesc rezultatele, performanţele. La juniori se mai poate, dar la echipa mare trebuie construită o echipă puternică. Trebuie să ai experienţă, să ştii să o faci. Poate avem sau nu avem jucători. Cine sunt acei jucători, nu ştiu. Dacă naţionala U21, acum patru ani a marcat atâtea goluri, cum dintr-o dată nu mai avem?”, a declarat Gică Hagi, citat de telekomsport.ro.

Ce spune Gică Hagi despre revenirea la naţională

Ionel Dănciulescu i-a transmis lui Gică Hagi să revină la națională. „Gică, vino tu! Vino! Ai reușit cu proiectul tău, ai demonstrat. Vino la națională”, i-a transmis Dănciulescu lui Hagi, conform digisport.ro.

Reclamă

Gică Hagi nu a spus nu unei reveniri la echipa naţională, dar a vorbit despre un proiect pe termen lung pentru echipa naţională. „Eu v-am zis ce gândesc. Restul nu depinde de mine. Eu sunt doar unul dintre cei care iubesc România. Ca să faci acest proiect mare trebuie să-i aduci pe cei mai buni, care știu cu ce se mănâncă fotbalul. Avem tineri foarte talentați, dar trebuie să-i ajutăm”, a spus Hagi, conform sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și