Închide meniul

Gică Hagi, avertisment pentru ”tricolori” înaintea meciurilor cu Islanda şi Liechtenstein: ”Orice meci e greu! Fiecare țară s-a modernizat!”

Dragoș Vasile Publicat: 7 noiembrie 2021, 18:16

Gică Hagi, avertisment pentru ”tricolori” înaintea meciurilor cu Islanda şi Liechtenstein: ”Orice meci e greu! Fiecare țară s-a modernizat!”

Gică Hagi, făcut praf după ce a refuzat echipa națională

Profimedia

  • Gică Hagi, avertisment pentru ”tricolori”
  • Ce le-a transmis ”Regele” înaintea meciurilor cu Islanda şi Liechtenstein

Gică Hagi, avertisment pentru ”tricolori”

România va disputa luna aceasta ultimele două partide din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Gică Hagi este sigur că naționala lui Mirel Rădoi va câștiga cu Islanda şi Liechtenstein, însă le-a transmis un avertisment ”tricolorilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Trebuie să luăm 6 puncte, băieții sunt mental bine, vin după o perioadă bună. Fiecare se întoarce cu entuziasm. Doamne ajută să facă bine, să câștigăm, nu contează cum. Orice meci e greu. Să ajungem la baraj.

Fiecare țară s-a modernizat, arată bine. Nu e ușor, dar bineînțeles că plecăm ca favoriți și dacă jucătorii sunt inspirați nu se pune problema. Eu cred că luăm cele 6 puncte”, a transmis Gică Hagi.

Reclamă
Citește și:

Marius Șumudică, propunere incredibilă pentru a-l convinge pe Mirel Rădoi să rămână la națională și pentru baraj

Marius Șumudică vede echipa națională la barajul pentru calificarea la CM 2022, cu Mirel Rădoi selecționer. Pentru a-l convinge, ”Șumi” propune să facă front comun cu ceilalți antrenori pentru a fi aproape de fostul căpitan al Stelei. Pentru România, urmează dubla decisivă cu Islanda și Liechtenstein.

”Cred că suntem la baraj, parerea mea. Cu antrenor, cu Rădoi. Merită să meargă mai departe, a schimbat fața echipei naționale. Eu îl felicit. Tot timpul i-am spus. Își aduce aminte și îmi mai trimite câte un mesaj. Când îmi era adversar la FCSB, i-am zis că o să ajungă un antrenor bun, un antrenor mare. Eu cred că Mirel va fi un antrenor bun. Și este un antrenor bun, are potențial să ajungă sus.

Reclamă

Asta trebuie să facem, să-l convingem să rămână! Federația asta trebuie să facă, să facă orice. Poate și un colectiv al antrenorilor, să fim mai aproape de el, să îl susținem. Ceea ce a făcut el în ultimul timp se vede clar, o schimbare la națională, când înainte se bătea pasul pe loc, să nu ne ascundem. De când e Mirel, se vede o schimbare”, a spus Șumudică, la revenirea în țară.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”