Închide meniul

Gică Hagi le-a trasat un obiectiv teribil jucătorilor României pentru EURO 2024: „Asta trebuie să fie ambiţia lor cea mare”

Dan Roșu Publicat: 22 noiembrie 2023, 8:10

Reclamă
Gică Hagi le-a trasat un obiectiv teribil jucătorilor României pentru EURO 2024: „Asta trebuie să fie ambiţia lor cea mare

Gică Hagi le-a trasat un obiectiv teribil jucătorilor României la pentru EURO 2024

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gică Hagi le-a trasat un obiectiv îndrăzneţ jucătorilor României pentru EURO 2024, după victoria cu Elveţia, 1-0, meci ce a fost transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a fost în culmea fericirii la finalul meciului de pe Arena Naţională, la care au asistat peste 50.000 de fani. „Regele” s-a îmbrăţişat şi cu Răzvan Burleanu şi speră ca naţionala lui Edi Iordănescu să depăşească performanţele „Generaţiei de Aur”, care a atins sferturile de finală la CM 1994.

Gică Hagi le-a trasat un obiectiv teribil jucătorilor României pentru EURO 2024

„Mai bine de atât nu se putea, să terminăm neînvinși, cu o victorie acasă. Copiii au jucat foarte bine, o campanie reușită din toate punctele de vedere. Toată România avea nevoie de așa ceva.

Fericire, bucurie, liniște! Asta simțim. Copiii s-au deschis, copiii arată mai mult curaj. Au potențial foarte bun. La televizor e altceva, acum am fost pe stadion. La meciul din Ungaria a fost presiunea mai mare. Astăzi a fost gestionat bine.

Talent au, calitate au. Suntem fericiți cu toții. Așteptam acest lucru, România are nevoie de victorii și de calificări. Așa vine entuziasmul și așa putem progresa.

Reclamă

Știu ce fac vara viitoare, mergem acolo să îi susținem. E un grup foarte bun, așa cum a zis Edi. El l-a format, felicitările mele! Marea provocare acum vine, adversarii vor fi mai buni și trebuie să ridicăm nivelul.

Eu am zis că tot ce s-a întâmplat în America, în 1994, a fost un exemplu, ca să vină altă generații mai bune ca noi. Trebuie să fim depășiți, pentru asta există exemplele. Asta trebuie să fie ambiția lor cea mai mare, să ne depășească pe noi”, a spus Hagi, după România – Elveţia 1-0.

România, în urna a doua la tragerea la sorţi pentru EURO 2024

România a rămas în urna a doua la tragerea la sorţi pentru EURO 2024, după ce a învins Elveţia în ultimul meci din Grupa I. Obligaţi să nu piardă pentru a rămâne în urna a doua, jucătorii lui Edi Iordănescu şi-au îndeplinit obiectivul şi au încheiat neînvinşi grupa din preliminarii.

Reclamă 4 / 0/3

Tragerea la sorţi va avea loc la Hamburg, pe 2 decembrie, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jucătorii din naţionala României au de ce să aibă emoţii.

Cum arată „grupa morţii” pentru tricolori:

  • Franţa, România, Olanda, Italia

Cum arată grupa uşoară pentru tricolori:

  • Belgia, România, Slovenia, Elveţia

Naţionala României poate ajunge să joace din nou împotriva Elveţiei, naţională cu care a obţinut 4 puncte în „dubla” din Grupa I.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 Vezi toate știrile
Citește și