Închide meniul

Gică Hagi, mulțumit de evoluțiile echipei naționale: „Au explodat!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 31 martie 2023, 16:41

Gică Hagi, mulțumit de evoluțiile echipei naționale: Au explodat!”

Gică Hagi, mulțumit de evoluțiile echipei naționale

Gică Hagi, la conferinţa de presă / Antena Sport

Gică Hagi (58 de ani) este mulțumit de evoluțiile echipei naționale! „Regele” a lăudat rezultatele „tricolorilor”, din debutul preliminariilor EURO 2024. România le-a învins pe Andorra (2-0) și Belarus (2-1).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi i-a felicitat pe „tricolori”, pentru cele două victorii, și spune că trupa lui Edi Iordănescu a demonstrat că știe să câștige.

Gică Hagi, mulțumit de evoluțiile echipei naționale

„Regele” a mai spus că nu a apucat să vorbească cu Tudor Băluță, jucătorul celor de la Farul Constanța, care s-a accidentat în partida România – Belarus, 2-1.

„Obiectivul era să luăm cele șase puncte. Echipa României a făcut două jocuri în care a arătat că știe să câștige. Au avut momentele lor bune. Au explodat, iar acesta este lucrul cel mai bun. Ați văzut deja că stăm foarte bine în clasament. E un început foarte bun. Încă n-am vorbit cu Băluță să văd ce are. Se întâmplă”, a declarat Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Edi Iordănescu și-a certat jucătorii după România – Belarus 2-1

Deși România s-a impus în fața Belarusului, selecționerul Edi Iordănescu a avut un discurs critic la adresa „tricolorilor”, la finalul meciului.

Reclamă

„În primul rând, felicit băieţii pentru obiectivul îndeplinit, șase puncte. În acelaşi timp, mulţumesc publicului. A fost un public numeros, am simţit căldura lui, avem nevoie de el. Mulţumesc încă o dată celor care ne-au urmat în Andorra.

Rezultatul nu e în conformitate cu jocul. Normal, la 2-0 am avut oportunităţi să facem 3-0. Am avut bară, am avut situaţii, dacă eram maturi făceam 3-0. Încă nu suntem maturi şi am suferit!

După mai bine de doi ani, două rezultate, în meciuri oficiale, pozitive la rând. E important, avem nevoie. Ne-au ajutat şi rezultatele contracandidatelor. Mergem înainte cu putere. Nu pot să spun că sunt supărat, pentru că jucătorii au vrut. Trebuie să fim mai maturi, să înţelegem că sunt momente care pot costa foarte mult în economia calificării.

Reclamă 4 / 0/3

Nu trebuie să se mai întâmple ceea ce s-a întâmplat azi. Să mai joci 5-6 minute şi să rişti să pierzi două puncte, în condiţiile în care ai avut un meci la discreţie, 2-0 la pauză. Sigur, dacă suntem mai atenţi în faţa parţii, închizi meciul.

Fiţi sigur că fac tot posibilul să ajut echipa să înveţe din greşeli. (Reporter: Te aştepţi la critici?) Critici au venit după victoria din Andorra, nu le-am înţeles, dar le-am pus deoparte. Sunt de un an şi aproape 3 luni la naţională, cred că atunci când închei mandatul, dacă stă cineva lângă mine şi mă înjură nu mai am nicio reacţie. Am devenit imun! Dar să fiţi siguri că băieţii nu digeră uşor momentele astea.

Vorbim de 2-0 în Andorra, hai să ne uităm că în campania de Mondial România a bătut cu 2-0 Andorra la Bucureşti. Hai să ne uităm ce a făcut Andorra în seara asta. 1-1 în Kosovo, da? Dumneavoastră analizaţi Kosovo şi analizaţi unde joacă jucătorii de la Kosovo.

Echipa naţională are nevoie de suport, are nevoie de foştii mari campioni alături de echipa naţională. Avem nevoie de mesaje pozitive, de încredere. Dacă adunăm puncte, e cel mai important. Dacă vom reuşi să fim şi mai exacţi, şi mai maturi, voi fi şi eu mai fericit”a declarat Edi Iordănescu, la finalul meciului, pentru AS.ro.

România se află în grupa I, alături de Elveția, Kosovo, Andorra, Israel și Belarus.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și