Închide meniul

Gică Hagi, un nou discurs manifest: „Nu v-am zis că o să cădem în groapă?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 octombrie 2022, 11:28

Gică Hagi, un nou discurs manifest: „Nu v-am zis că o să cădem în groapă?

Gică Hagi, un nou discurs manifest: "Nu v-am zis că o să cădem în groapă?"

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi a avut un nou discurs manifest după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor. „Regele” anunţă că doar prin construcţie putem începe să avem rezultate şi să sperăm la o calificare la Euro 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cred eu că suntem cu toţii lămuriţi în momentul de faţa că e o perioadă foarte grea în care am ajuns, cum am spus. Şi de data asta am văzut lucurile destul de bine, în ultimii doi ani tot v-am spus că e nevoie de o construcţie serioasă, foarte bună, cu toate că directorul tehnic de la naţională (n.r. Mihai Stoichiţă) n-a fost de acord, dar am dreptate, şi-a dat seama că am dreptate.

Şi numai în felul ăsta putem ajunge să fim competitivi, pentru că v-aţi lămurit cu toţii că suntem într-o perioadă foarte dificilă, grea. Trebuie să producem rezultate şi, ca să produci rezultate, trebuie să construieşti o echipă puternică la nivel european şi mondial, aşa cum am fost şi noi.

Gică Hagi a avut un nou discurs manifest după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor

Practic, trebuie o construcţie foarte bună. În rest, pot veni rezultate, azi mai bune, mâine mai puţin bune, decepţii sau cum suntem în momentul de faţă. Cred că cu toţii ”plângem” pentru că nu convine la nimeni ce vedem şi cum arătăm noi ca ţară şi ne dorim să ne întoarcem unde am fost, cu cei buni. Dar, din păcate, s-a ajuns aici.

Eu nu mă aşteptam, eu v-am zis… nu v-am zis că o să cădem în groapă? Luaţi-le în spate şi o să vedeţi declaraţiile mele. Dacă am căzut în Liga a 3-a? Scuzaţi-mă, e un moment în care trebuie să ne trezim.

Reclamă

Pentru mine e dureros. Nu pentru mine, pentru toţi iubitorii fotbalului din România, dar e o realitate şi trebuie să avem puterea să găsim cauza şi să mergem înainte, să căutăm succesul. N-avem altă variantă… de a căuta succesul, să devii cel mai bun, nu există alta”, a spus Hagi, la orangesport.ro.

România a retrogradat în Liga Naţiunilor

România se află în urna a treia la tragerea la sorţi a grupelor din preliminariile EURO 2024. România nu a reuşit să evite retrogradarea în Liga C din UEFA Nations League.

România a terminat pe ultimul loc în Nations League, într-o grupă cu Bosnia Herţegovina, Finlanda şi Muntenegru. Drept urmare, „tricolorii” se vor afla în urna a 3-a la tragerea la sorţi a grupelor în preliminariile EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

„Înainte s-a vorbit numai despre reconstrucţie, reconstruim… şi? S-au pierdut nişte ani, 3, 4, 2… s-au pierdut aceşti ani, s-a lucrat de pomană, acum trebuie să construim pentru că nu există performanţe! Nu există rezultate care să-ţi dea încredere şi numai ele stau în picioare… trebuie căutate rezultatele, dar cu o construcţie foarte bună a unei echipe competitive foarte bune, care să facă faţă.

Nu poate să existe nimic bun! Nimic! Nu putem nici să glumim, nici să zâmbim, nici măcar… trebuie să ne gândim foarte serios cum vom arăta în următorii ani, la cum trebuie să arătăm.

A trecut o perioadă de toleranţă, au trecut nişte ani mulţi şi e clar că la un moment dat trebuie să faci ceva. Oricine, că e conducător, antrenor, că e jucător, suporter, toată lumea trebuie să gandim că da..

Entuziasmul, fericirea, bucuria cea mare vin doar dacă ai un succes, cum a fost cel de la U21, la Europene. Echipa naţională a României, în momentul de faţă, trăieşte numai din acel lucru. Ceva care să-ţi aducă o fericire? Numai acea perioadă… acei 2 ani în care copiii au făcut ceva fantastic (n.r. referire la România U21, care a ajuns în semifinalele EURO 2019)”, a mai spus „Regele”.

Recomandări
  • Gică Hagi trage un nou semnal de alarmă
  • România a retrogradat în Liga Naţiunilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 2-1. Nebunie totală! Chipciu şi-a dat autogol în minutul 90 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și