Închide meniul
EXCLUSIV

Gică Popescu a spus motivul pentru care Mircea Lucescu l-a convocat pe Ianis Hagi la naţională: „Se pricepe foarte bine la asta”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 septembrie 2024, 9:52

Reclamă
Gică Popescu a spus motivul pentru care Mircea Lucescu l-a convocat pe Ianis Hagi la naţională: „Se pricepe foarte bine la asta

Gică Popescu a spus motivul pentru care Mircea Lucescu l-a convocat pe Ianis Hagi la naţională

Gică Popescu / captura Antena 1

Gică Popescu a spus motivul pentru care Mircea Lucescu l-a convocat pe Ianis Hagi la naţională. Preşedintele Farului e de părere că „Il Luce” vrea să îi dea încredere fiului lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popescu e convins că Lucescu îl consideră pe Ianis Hagi un jucător important al grupului care s-a format la echipa naţională.

Gică Popescu a spus motivul pentru care Mircea Lucescu l-a convocat pe Ianis Hagi la naţională: „Se pricepe foarte bine la asta”

A mers pe acelaşi grup de la Campionatul European. L-a readus pe Mitriţă, care era în conflict cu fostul selecţioner.

Pe Ianis Hagi l-a readus la echipa naţională pentru a-i da încredere, având situaţia pe care o are la club, pentru că sunt convins că îl consideră un jucător important al acestui grup. Când un jucător este în dificultate, din diverse motive, şi tu vrei să îi demonstrezi că e important, îl aduci, îl bagi, chiar dacă a jucat puţin.

Au jucat puţin toţi cei care au intrat din minutul 77.

Reclamă
Reclamă

Este un lucru la care nea Mircea se pricepe foarte bine, să dea încredere jucătorilor.

(n.r: Încrederea lui Mircea Lucescu îl poate ajuta şi la echipa de club?) Nu ştim care este situaţia adevărată a lui Ianis la echipa de club. Este o situaţie sensibilă pentru Ianis. Eu sunt convins că în scurt timp îl vom vedea jucând la echipa mare a lui Rangers, pentru că e un jucător care are un salariu important, care atunci când a fost îndepărtat de la prima echipă nu au fost considerente tehnice, ci considerente financiare.

Faptul că Mircea Lucescu l-a readus la echipa naţională sau a continuat să îl aducă la echipa naţională dovedeşte faptul că are încredere în el”, a spus Gică Popescu în studioul de la Antena 1.

Reclamă

Kosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi

La Pristina, pe stadionul care poartă numele fostului jucător Fadil Vokrri, Mircea Lucescu a revenit cu o victorie pe banca naţionalei tricolore, după o pauză de 38 de ani. Atunci, în 1986, a fost 4-0 cu Austria, la Bucureşti, acum a fost 3-0 cu naţionala din Kosovo, la Pristina. Kosovo – România 0-3 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

După un început în care imnul României a fost fluierat de un stadion întreg, elevii lui Lucescu au trecut la cârma jocului şi au încercat poarta lui Muric prin Mihăilă (min. 7) şi Man (min. 13). Dennis Man a fost şi jucătorul care a deschis scorul, în minutul 40, după o acţiune personală, urmată de un şut de la 16 metri, la colţul lung. Tot Man i-a pasat coechipierului său de la Parma, Mihăilă, în minutul 44, dar şutul acestuia s-a dus în bară.

După reluare, Dennis Man a fost faultat în careul kosovar de către Valon Berisha, iar arbitrul a acordat penalti după consultarea VAR. Răzvan Marin a transformat în minutul 51 şi a majorat avantajul României. Mihăilă a mai şutat odată în bară, în minutul 59, iar în minutul 81 a profitat de o gafă a apărării gazdelor şi a şutat la poartă. Muric a respins, dar Drăguş a fost omul potrivit la locul potrivit şi a trimis în plasă, stabilind scorul final, Kosovo – România 0-3. Kosovarii au jucat în zece ultimele minute, după ce Vojvoda a primit al doilea galben, pentru un fault la Puşcaş, iar România conduce în clasamentul grupei C2, cu trei puncte şi golaveraj mai bun deât Cipru.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:45

Adrian Mutu şi-a ales favoritul după Kosovo – România 0-3: „Nu Man a fost omul meciului”

12:36

Dănuţ Lupu, comparaţie uluitoare între Mircea Lucescu şi Edi Iordănescu: „E aceeaşi Dacie, dar cu alt şofer”

12:04

Luis Suarez s-a retras de la naţionala Uruguayului! Imagini emoţionate cu atacantul de 37 de ani

11:48

Camelia Ciripan a cucerit bronzul la Jocurile Paralimpice 2024! A doua medalie a României la competiţia de la Paris

11:40

Meciul Kosovo – România, 0-3, transmis aseară de Antena 1, lider detaşat de audienţă

11:21

„Ruşine istorică” Ce a scris presa din Serbia după ce imnul României a fost huiduit la Kosovo şi după incidentele de la final!

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 3 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 4 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 5 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 6 Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid
Citește și