Închide meniul

Gică Popescu i-a lăudat pe „tricolori” după calificarea la EURO 2024. Ce mesaj a transmis, după Israel – România 1-2

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 noiembrie 2023, 10:36

Gică Popescu i-a lăudat pe tricolori” după calificarea la EURO 2024. Ce mesaj a transmis, după Israel – România 1-2

Gică Popescu i-a lăudat pe „tricolori” după calificarea la EURO 2024

Gică Popescu / captură Antena Sport

Gică Popescu i-a lăudat pe „tricolori” după calificarea la EURO 2024. Fostul mare jucător al echipei naționale a vorbit despre performanța reușită de elevii lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a calificat la Campionatul European din Germania după ce s-a impus în fața selecționatei din Israel, cu scorul de 2-1. Pentru „tricolori” urmează ultima partidă din preliminariile pentru EURO. Pe 21 noiembrie, elevii lui Edi Iordănescu vor juca împotriva Elveției, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Gică Popescu i-a lăudat pe „tricolori” după calificarea la EURO 2024. A postat un mesaj pe rețelele de socializare

După performanța reușită de elevii lui Edi Iordănescu, „Baciul” a făcut o postare pe rețelele de socializare în care a vorbit despre calificarea la EURO 2024.

În postarea respectivă, Gică Popescu a menționat faptul că actuala generație a echipei naționale are șansa de a crea amintiri pentru suporteri, care, în ultima perioadă, nu au avut motive de bucurie legate pe performanțele primei reprezentative. Totuși, acest lucru s-a schimbat, odată cu această calificare la EURO.

„Naționala are din nou șansa să creeze amintiri unice pentru suporteri la un turneu final. România e din nou calificată la EURO. Bravo, băieți!”, a fost mesajul postat de Gică Popescu, pe contul personal de Instagram.

Reclamă

De asemenea, acesta a postat și o fotografie, alături de mesajul pentru „tricolori”. În acea poză se regăsește „Generația de Aur”, înainte de startul unei partide.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Gica Popescu (@gica.popescuromania)

Mihai Stoica știe ce adversar trebuie evitat la EURO 2024

După calificarea României, „MM” a vorbit despre un adversar care trebuie evitat la tragerea la sorți a grupelor Campionatului European. Managerul general de la FCSB este de părere că Franța este o selecționată pe care „tricolorii” nu o pot învinge, având în vedere că aceștia au foarte mulți jucători excepționali în lot.

Reclamă 4 / 0/3

„Un test foarte important e Elveţia, întâlnim o echipă calificată, că n-arată ea, aşa nici Polonia n-a arătat. Eu cred că este lait-motivul acum – orice, dar numai Franţa nu (n.r.: la tragerea la sorţi de pe 2 decembrie). E un monstru Franţa de câţiva ani, dacă nu era intervenţia lui Emiliano Maritinez (n.r din finala Cupei Mondiale cu Argentina la ocazia lui Kolo Muani), Franţa era campioană mondială.

Franţa domină fotbalul mondial – domină autoritar – la Euro cu Elveţia au început să facă tumbe (n.r.: Franţa a condus cu 3-1 pe Arena Naţională). Ce fundaşi centrali are Franţa – are mai mulţi fundaţi centrali ca Europa. Singur problemă e că Bellingham nu e francez, în rest au tot”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și