Închide meniul

Gică Popescu, mesaj deosebit de dur înainte de Israel – România: „Suntem proști dacă nu ne calificăm”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 17 noiembrie 2023, 17:18

Gică Popescu, mesaj deosebit de dur înainte de Israel – România: Suntem proști dacă nu ne calificăm”

Gică Popescu, mesaj deosebit de dur înainte de Israel - România

Gică Popescu / Captură Antena 1

Gică Popescu a transmis un mesaj deosebit de dur înainte de Israel – România. Fostul jucător al echipei naționale a vorbit despre „finala” cu selecționata din „Țara Sfântă”, care i-ar putea duce pe „tricolori” la turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Israel și România se va juca pe data de 18 noiembrie, de la ora 21:45. Pentru elevii lui Edi Iordănescu urmează apoi ultimul meci din preliminariile pentru EURO 2024, cu Elveția, pe 21 noiembrie, tot de la 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Gică Popescu, mesaj deosebit de dur înainte de Israel – România! Ce a spus despre șansele de calificare

„Baciul” nu concepe ca selecționata condusă de Edi Iordănescu să rateze turneul final din Germania, având în vedere faptul că „tricolorii” sunt foarte aproape de calificare. Totodată, Gică Popescu a menționat faptul că nu este interesat de jocul pe care echipa națională îl va face la partida din Ungaria și că singurul lucru care contează este calificarea la EURO.

„Suntem într-o situație incredibil de avantajoasă. Dacă o pierdem înseamnă că suntem proști. Ar fi minunat să participăm la Campionatul European de anul viitor, să continuăm seria calificărilor și să nu ne oprim la una singură pentru că ar fi prea puțin. Așteptăm de multă vreme această calificare. Din păcate nu a venit, dar noi ne-o dorim mult.

Dacă vom juca la egal? Nu mă întrebțai, nu știu. Eu îmi doresc să se califice indiferent de rezultat. Oricum, dar să o facă. Orice rezultat care ne avantajează trebuie să ne bucure. Noi am fi sperat să nu facă niciun punct Israelul cu Elveția, dar trebuie să recunoaștem că este o echipă periculoasă, cu jucători periculoși. Am simțit-o pe pielea noastră la București și sunt convins că mâine seară vom avea un meci foarte, foarte greu”, a spus Gică Popescu, în cadrul unui interviu.

Reclamă

Marius Şumudică avertizează înainte de Israel – România

Antrenorul celor de la Gaziantep e de părere că meciul cu Israel este decisiv pentru calificarea la EURO. În cazul în care România va pierde, elevii lui Edi Iordănescu vor fi obligaţi să bată Elveţia pe 21 noiembrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Israelul este o echipă care joacă, a reuşit să domine şi Elveţia în a doua repriză. Chiar dacă a jucat cu foarte mulţi jucători care nu se aflau în atenţia de formare a primului 11. Israelul va încerca să domine, trebuie să fim inteligenţi. Dacă vom reuşi să marcăm primii, acest meci nu se va termina 0-0. Riscând ei, noi vom avea spaţii. Şi sper să marcăm. Şi ei au calitatea şi marchează. Ei domină şi duc jocul până marchează. Eu cred că nu e avantajează egalul dintre Israel şi Elveţia. Punctul respectiv obligă România să bată Elveţia la Bucureşti.

Dacă ei pierdeau şi nu se ajungea la egalitate de puncte, poate veneau mai liniştiţi în România. Elveţia cred că vrea să prindă primul loc în grupă pentru că vor fi în altă urnă valorică. Elveţia va veni să joace la Bucureşti. Din punctul meu de vedere, nu ne-a avantajat. Cred că acesta este meciul decisiv, este ca un baraj de calificare. Dacă vor câştiga, ei vor bate Andorra. Şi noi trebuie să batem Elveţia. Eu cred că Elveţia se va trezi la meciurile cu Kosovo şi România. Eu îmi doresc ca Edi să se califice”, a spus Marius Şumudică la plecarea din ţară, conform sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și