Închide meniul

Gică Popescu, un nou atac devastator: „Băi Moruțan, băi Mihăilă, ce vreți? Să vă lăudăm și să fim penibili?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iunie 2023, 20:18

Reclamă
Gică Popescu, un nou atac devastator: „Băi Moruțan, băi Mihăilă, ce vreți? Să vă lăudăm și să fim penibili?!

Gică Popescu, atac către FCSB după transferul lui Cristi Ganea

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Hepta

Gică Popescu a lansat un nou atac devastator la adresa jucătorilor naţionalei României, după evoluţia din partida cu Elveţia. România a egalat prin Mihăilă, în finalul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă a marcat în minutele 89 şi 90+2 şi a permis naţionalei lui Edi Iordănescu să obţină un punct nesperat. Gică Popescu a taxat extrem de dur evoluţia modestă a naţionalei României, care a fost dominată copios.

Gică Popescu, un nou atac devastator

Gică Popescu s-a enervat şi din cauza declaraţiilor date de Valentin Mihăilă şi Olimpiu Moruţan, care au cerut oamenilor din fotbal să aibă încredere în ei.

„Băi Moruțan, băi Mihăilă, ce vreți? Să vă lăudăm și să fim penibili? Să spunem, vai de bine am jucat… Nu poți aștepta tot timpul să îi cadă lui Pușcaș mingea din cer, mai trebuie să și jucăm.

Este foarte greu să pui probleme când te așezi în 5-4-1, cu cei mai ofensivi jucători, Ianis și Coman apărându-se la nivelul fundașilor laterali. Una dintre imagini este la minutul 35, când Coman a respins. Îmi mențin orice am spus aseară. Dacă am avut vreo adresare nepoliticoasă, în fierbințeala momentului, tensiunea de atunci, îmi cer scuze. A fost unul dintre cele mai slabe meciuri ale naționalei. 

Reclamă

Adresarea poate n-a fost una civilizată, dar în rest îmi mențin tot ce am spus. Am făcut unul dintre cele mai slabe meciuri ale echipei naționale. Când vorbesc despre evoluție mă refer la ambele jocuri, inclusiv cel din Kosovo. Aseară, dacă era un 3-0 sec la pauză era normal.

Nu m-a deranjat evoluția, ci ieșirea lui Edi Iordănescu. Putea să iasă foarte bine și să recunoască evoluția slabă. Și generația mea a mai avut meciuri slabe, și noi am suferit o înfrângere 1-4 în fața Elveției. Dar să ieși și să spui că suntem pe drumul cel bun și că am creat valori, pe mine m-a deranjat. 

Dacă ar fi zis că a făcut un meci slab, dar am egalat printr-un noroc incredibil… refuz să cred că au lucrat mult faza de la golul 3, când i-a căzut mingea în cap lui Pușcaș. Se întâmplă astfel de situații caraghioase care duc la astfel de rezultate. Să dea Dumnezeu ca acest punct să ne ducă la Campionatul European. Dar nu poți spune după două meciuri catastrofale ca evoluție”, a spus Gică Popescu la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și