Închide meniul
EXCLUSIV

Gică Popescu vrea să ne distrăm cu Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru, în Nations League! „Dacă nici din grupa asta nu ne calificăm, înseamnă că suntem vai de mama noastră”

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2021, 22:11

Gică Popescu vrea să ne distrăm cu Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru, în Nations League! „Dacă nici din grupa asta nu ne calificăm, înseamnă că suntem vai de mama noastră

Gică Popescu vrea să ne distrăm cu Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru

Hepta

  • România face parte din grupa B3 în Nations League
  • Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022

„Dacă nici din grupa asta nu ne calificăm, înseamnă că suntem vai de mama noastră. Cu cine să picăm? Cu Andorra, Liechtenstein şi Insulele Feroe? Păi şi ăştia au devenit mai periculoşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu cine să picăm dacă nu ne convine grupa asta? Asta este o grupă pe care trebuie să o câştigăm fără să pierdem”, a spus Popescu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Programul României în Nations League

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Totul despre adversarii României din Nations League

Bosnia-Herţegovina. Bosniacii au terminat în grupa spre Mondial doar pe 4 şi doar deasupra Kazahstanului, sub Franţa, Ucraina şi Finlanda, deşi o vreme cel puţin locul de baraj a părut la îndemână, mai ales după remiza din deplasare cu francezii! Eşecurile de pe teren propriu cu Finlanda şi Ucraina au anulat însă orice vis după ce, în prealabil, un 2-2 acasă cu Kazahstan pusese sub semnul întrebării deja şansele la un parcurs mai lung spre Mondialul din Qatar.

Reclamă

Finlanda. Finlandezii au ratat la limită continuarea drumului spre CM 2022, terminând la un punct de locul de baraj ocupat de Ucraina în grupa câştigată de Franţa. Ar fi fost o continuare incredibilă pentru naţionala prezentă şi la EURO 2020. Înfrângerea de pe teren propriu, 1-2 cu Ucraina, a contat major pentru deznodământul preliminariilor, dar altiminteri Finlanda a remizat la Kiev, a bătut în Bosnia-Herţegovina şi a luat 6 puncte cu Kazahstan.

Muntenegru. O altă formaţie cu care ne-am tot întâlnit recent, atât în preliminariile CM 2018, cât şi în Liga Naţiunilor. Muntenegru a încheiat ultima campanie peste Letonia şi Gibraltar, sub Olanda, Turcia şi Norvegia, cumva previzibil. Cele mai bune rezultate au fost două remize, un 2-2 acasă cu batavii şi un 2-2 la Istanbul. La polul opus ar fi 0-0 pe teren propriu cu Letonia.

Reclamă

Componența grupelor Nations League 2022-2023

Divizia A

Divizia B

Divizia C

Reclamă 4 / 0/3
  • Grupa 1: Turcia, Luxemburg, Lituania, Insulele Feroe
  • Grupa 2: Irlanda de Nord, Grecia, Kosovo, Cipru/Estonia
  • Grupa 3: Slovacia, Belarus, Azerbaidjan, Kazahstan/Moldova
  • Grupa 4: Bulgaria, Macedonia de Nord, Georgia, Gibraltar

Divizia D

  • Grupa 1: Liechtenstein, Kazahstan/Moldova, Andorra, Letonia
  • Grupa 2: Malta, Cipru/Estonia, San Marino

Hai, România! În fiecare zi! | Antena 1 e noua destinație pentru meciurile României în următorii 6 ani

Liderul în programe de divertisment în România din ultimii ani – Antena 1 – va transmite meciurile echipei naționale de fotbal a României pentru următorii 6 ani: preliminarii UEFA EURO 2024, Campionatul Mondial FIFA 2026 și UEFA EURO 2028, precum și meciurile din UEFA Nations League 2022, 2024 și 2026.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”