Închide meniul

Gigi Becali a dat un răspuns vehement la întrebarea dacă ar trebui să plece Edi Iordănescu de la echipa naţională!

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iulie 2024, 13:40

Reclamă
Gigi Becali a dat un răspuns vehement la întrebarea dacă ar trebui să plece Edi Iordănescu de la echipa naţională!

Gigi Becali a dat un răspuns vehement la întrebarea dacă ar trebui să plece Edi Iordănescu de la echipa naţională!

Edi Iordănescu, în timpul unui meci la EURO 2024/ Profimedia Images

Gigi Becali a dat un răspuns vehement la întrebarea dacă ar trebui să plece Edi Iordănescu de la echipa naţională!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB-ului l-a criticat pe selecţioner în timpul Campionatului European. Deranjat că Florinel Coman nu a fost titular cu Belgia, Gigi Becali a avut atunci un discurs dur la adresa selecţionerului.

Gigi Becali a dat un răspuns vehement la întrebarea dacă ar trebui să plece Edi Iordănescu de la echipa naţională!

Eu dacă sunt Edi, dacă mă întreabă Edi, ‘Băi, nea Gigi, ce părere ai?’. Eu îi zic ‘Băi, Edi, pleacă’. Părintește îi spun, ca prieten. Îi dau un sfat bun. Îi zic ‘Edi, pleacă’. ‘Păi de ce?’ ‘Păi pentru că ce ai făcut acum, acum ești pe culme. De acum vine căderea’.

De ce vine căderea? Pentru că ce a făcut, a făcut Dumnezeu. Noi nu avem! Pot ei, jucătorii, să facă ce vor. Nu avem! Spun unii că îl avem p-ăla, îl avem p-ăla. Pe cine avem? E unul singur, care costă 11 milioane. Să zicem că dau ăia 15 sau 13.

Nu știu cât. De Man e vorba. Și mai e Drăgușin, care costă 30 de milioane. Eu mă refer la valoare de bani. La valoare adevărată. Că își dă Stanciu viața, că are calitate, bravo lui. Dar nu poți să îl pui.

Reclamă
Reclamă 4

Nu ai văzut că sunt cu un cap mai mari ca el? Nu poți să îl pui cu ei. Cât costă Stanciu acum? 5 milioane. Câți ani are? Are 32 de ani. Și costă 5 milioane. Mai zi-mi un jucător.

Păi dacă nu avem? Cum să vrem? Drăguș, 2 milioane. Alibec, liber. Răzvan Marin, cât costă? Cum să joci cu ăia? La ăia costa doar unu 300 de milioane. P-ăla dau oamenii 300 că e olandez? Nu, dau că joacă fotbal. Au puteri animalice.

Pe ăla cu 10, cu părul împletit (n.r. – Memphis Depay), numai când îl vezi, te sperii de el”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Reacţia lui Edi Iordănescu imediat după ce fanii veniţi la Mogoşoaia i-au cerut să nu plece de pe banca naţionalei!

Reacţia lui Edi Iordănescu imediat după ce fanii veniţi la Mogoşoaia i-au cerut să nu plece de pe banca naţionalei a venit în timpul discursului selecţionerului.

Discursul lui Edi Iordănescu a fost întrerupt de fanii care l-au rugat să nu plece de la naţională. ”Nu pleca! Nu pleca”, au scandat suporterii.

Imediat după ce scandările şi aplauzele s-au încheiat, Edi Iordănescu a vorbit despre un nou viitor al echipei naţionale.

”Să fim mândri că suntem români! La fel, o spun cu sinceritate că am întâlnit foarte mulți români plecați de ani buni din țară, mândri de echipa lor națională, dor de țara lor și înțelegem că atunci când suntem uniți, când credem în visul nostru, când tragem unul pentru celălalt, când avem încredere unul în celălalt, când plecăm de la ideea că putem să fim o forță, întotdeauna avem o șansă în plus.

România a dat un semnal puternic, să fie un nou început pentru fotbalul românesc, pentru România și români. Doamne, ajută!”, a spus Edi Iordănescu după ce suporterii l-au rugat să nu părăsească banca naţionalei.

 

 

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:56 6 iul.

Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

23:51 6 iul.

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Wimbledon! Sârbul îl va întâlni pe Holger Rune

23:50 6 iul.

Olanda – Turcia 2-1. „Portocala mecanică” a întors fabulos scorul şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024!

23:28 6 iul.

Jude Bellingham, euforic după calificarea Angliei în semifinalele EURO 2024: „Cel mai bun meci al nostru! Am avut controlul!”

23:27 6 iul.

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45). George Russell, în pole

23:18 6 iul.

Prima reacţie a lui Trent Alexander-Arnold după ce a dus-o pe Anglia în semifinalele EURO 2024!

1 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 2 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 3 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și