Închide meniul

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024: „Mitriţă e mai bun ca Olaru”. Cine nu trebuie să lipsească

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 5 martie 2024, 13:34

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024: „Mitriţă e mai bun ca Olaru. Cine nu trebuie să lipsească

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024: "Mitriţă e mai bun ca Olaru". Cine nu trebuie să lipsească

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024. Patronul celor de la FCSB a ştie cine nu trebuie să lipsească din primul 11 al echipei naţionale, la turneul final care va avea loc vara aceasta în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul roş-albaştrilor consideră că Florinel Coman şi Alex Mitriţă trebuie să joace amândoi în primul 11 al „tricolorilor”. Becali a mai spus şi că Mitriţă este peste Darius Olaru, jucătorul său de la FCSB.

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024

Becali a mai declarat că din primul 11 al echipei naţionale nu ar trebui să lipsească jucători precum Nicolae Stanciu, Vladimir Screciu, Denis Drăguş şi Ianis Hagi.

„Ce, nu juca Mbappe cu Neymar și Messi? Florinel este atacant stânga, iar eu pe Mitriță l-aș băga număr 10. Joc 4-2-3-1 cu Stanciu la mijlocul terenului că Stanciu are travaliu. Asta este echipa: Screciu, Mitriță, Ianis sau Man, Florinel și Drăguș în față.

Olaru să mai aștepte, ce să fac? Mitriță e mai bun ca Olaru, Stanciu e numărul 1 și nu poți să începi echipa fără el, nu ai cum. Am spus că Mitriță este mai valoros, așa cred eu și să nu se supere. Eu sunt obiectiv, Olaru trebuie să facă pasul la echipa națională.

Reclamă

Ai văzut cum am spus? Am spus Ianis și după Man, de ce? Ianis e al meu, e familie. Și acum spun Mitriță și după Olaru. Mitriță este jucător de echipa națională, dezmembrează apărările. Numai că trebuie să mai și paseze în anumite momente, să mai și combini”, a declarat Gigi Becali, la fanatik.ro.

Gigi Becali, dialog fabulos cu Mihai Stoica

Gigi Becali a avut un dialog fabulos cu Mihai Stoica în timpul meciului dintre Universitatea Craiova şi Rapid, scor 1-1. Patronul de la FCSB a dezvăluit că Mihai Stoica i-a transmis că este mulţumit cu egalul.

În replică, Becali s-a temut că Universitatea Craiova va mai da un gol, având în vedere modul în care s-a jucat pe final.

Reclamă 4 / 0/3

“Mi s-a părut o echipă monotonă Rapidul. N-am văzut viteză de joc, la un moment dat… Când vrei să iei campionatul, trebuie să ataci. A doua repriză vorbeam cu Mihai Stoica. Eu ziceam că e gata la 1-0.

Dar Mihai mi-a spus: «Băi, Gigi, patroane, dacă se termină egal sunt mulţumit». I-am spus «Ce egal, că le mai dă Craiova. Nu vezi că îi călăreşte?». După aia, a doua repriză… când vrei să fii campion joci de la o poartă la alta, ambele echipe.

Pe când, a doua repriză, a fost mingea doar la Craiova. N-a fost acţiune deloc. Nu au potenţă fizică. Mi-era teamă că va cădea Craiova”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și