Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali îi propune doi jucători lui Edi Iordănescu la naționala României: “Va câștiga meciuri cu ei!” De ce fostul antrenor de la FCSB e varianta ideală ca selecționer

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2022, 23:35

Gigi Becali îi propune doi jucători lui Edi Iordănescu la naționala României: “Va câștiga meciuri cu ei!” De ce fostul antrenor de la FCSB e varianta ideală ca selecționer

Gigi Becali a explicat de ce nu sărbătoreşte Valentine's Day

Hepta

Gigi Becali vrea să îl ajute pe Edi Iordănescu să își îndeplinească obiectivele din contractul cu Federația. Becali îi propune două perle de la FCSB pentru a-l ajuta să ducă din nou naționala României la turneele finale. Octavian Popescu și Ianis Stoica sunt propunerile lui Gigi Becali pentru naționala condusă de Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îi propune doi jucători cu lui Edi Iordănescu

Tavi Popescu abia acum apare, nu a jucat până acum la echipa națională. Tavi, Ianis Stoica abia acum apar. Edi Iordănescu are noroc… va câștiga meciuri cu Tavi Popescu și cu Ianis Stoica! Cunoaște jucătorii”, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gigi Becali crede că Edi Iordănescu e soluția ideală pentru naționala României

Gigi Becali e de părere că Edi Iordănescu este varianta perfectă pentru naționala României. “Poate doar Hagi să fi fost mai bun”, spune Becali.

Edi Iordănescu a câștigat lupta finală cu Boloni și a devenit selecționerul României. Anterior, Burleanu și Stoichiță i-au ofertat pe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu.

Eu cred că e cea mai bună variantă din toți. Poate singurul care era mai bună variantă era Hagi, atât. Din ce cunosc eu. Răzvan Lucescu e antrenor, dar nu cunoaște bine jucătorii români. Boloni nici atât! Eu zic că cea mai bună varianta aleasă e Edi”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă
Citește și:

Promisiunea făcută de Edi Iordănescu pentru fanii echipei naționale

Noul selecționer al României, Edi Iordănescu, le-a promis fanilor echipei naționale că va face toate eforturile să obțină calificarea la Euro 2024.

„Salut. Vreau să vă mulțumesc frumos pentru toate mesajele trimise de felicitare si încurajare. Vă promit că o să le parcurg pe absolut toate, în perioada următoare. Nu promit însă să reușesc să vă și răspund tuturor, dar sunt sigur că înțelegeți motivele.

Pot însa sa va promit ca o sa dau tot ce am mai bun pentru echipa natională si la final să dea Dumnezeu să mergem împreună în Germania pentru turneul final. Vă garantez că toate deciziile tehnice îmi vor aparține în exclusivitate, asa cum a fost în toate colaborările mele trecute si îmi voi asuma total responsabilitatea rezultatelor.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am stat pe gânduri, am venit cu convingere, cu determinare, nu am ezitat niciun moment, am spus un Da puternic pentru echipa natională și am încredere mare în munca pe care o putem face împreună cu stafful, echipa și toți cei implicați în proiect. Uniți pentru România!!”, a scris Edi Iordănescu, pe contul oficial de Facebook.

Antena 1, noua destinație pentru meciurile echipei naționale de fotbal a României în următorii 6 ani

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Programul României din Nations League:

România şi-a aflat, la jumătatea lunii decembrie, adversarele din Grupa B3 a Nations League: Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și