Închide meniul

Gigi Becali, răspuns categoric atunci când a fost întrebat despre echipa naţională: „L-am întrebat pe MM!”

Viviana Moraru Publicat: 7 iunie 2024, 8:10

Reclamă
Gigi Becali, răspuns categoric atunci când a fost întrebat despre echipa naţională: „L-am întrebat pe MM!

Suma plătită de Gigi Becali în schimbul lui Marius Ştefănescu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a oferit un răspuns categoric, atunci când a fost întrebat despre echipa naţională. Patronul de la FCSB a declarat că nu se va uita la meciurile „tricolorilor” când jucătorii săi nu sunt titulari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va disputa ultimul meci amical, înainte de EURO 2024. Partida cu Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, astăzi, de la ora 21:00.

Gigi Becali, răspuns categoric atunci când a fost întrebat despre echipa naţională

Gigi Becali a replicat dur atunci când a fost întrebat despre echipa naţională. Acesta a dezvăluit că l-a întrebat pe Mihai Stoica dacă vreun jucător de la FCSB a fost titularizat contra Bulgariei. Latifundiarul din Pipera a luat decizia astfel de a nu se uita la meci, când a aflat că niciun jucător al campioanei nu a fost titularizat de Edi Iordănescu.

„Nu mă uit, nu mă interesează pe mine echipa națională. Mă interesa, l-am întrebat pe MM dacă joacă vreunul de-ai noștri titular. A zis că nu. Dacă joacă, mă uit, dacă nu, nu.

Ce mă interesează? Ce treabă am eu? Nu mă interesează România. Adică nu mă interesează echipa de fotbal a României”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

La duelul amical cu Bulgaria, încheiat cu scorul de 0-0, niciunul dintre cei patru jucători convocaţi de la FCSB nu a fost titulari. Florinel Coman a fost trimis în teren în minutul 61, în locul lui Valentin Mihăilă, iar Darius Olaru în minutul 77, în locul lui Nicolae Stanciu. Ştefan Târnovanu şi Adrian Şut au fost rezerve neutilizate.

„Probabil va fi convocat!” Surpriză uriașă la echipa națională înainte de EURO 2024

Surpriză uriașă la echipa națională înainte de EURO 2024! Fundașii lui Edi Iordănescu se confruntă acum cu probleme medicale, iar selecționerul poate apela la o soluție neașteptată.

Adrian Rus și Andrei Burcă sunt jucătorii cu probleme din apărarea României. Dată fiind situația lotului, Mihai Stoica a vorbit despre deciziile lui Edi Iordănescu.

Reclamă

Oficialul de la FCSB este de părere că Edi Iordănescu va apela la Vlad Chiricheș pentru turneul final din Germania.

„Vlad Chiricheş probabil va ajunge la naţională, din moment ce Burcă şi Rus sunt accidentaţi. Eu aşa cred. Acum două, trei zile Rus era bine şi anunţat titular. Fără să fi vorbit cu Vlad Chiricheş niciodată despre acest subiect, mă gândesc că de asta poate n-a plecat nici el în vacanţă şi e în Bucureşti. Rămâne de văzut.

La un jucător cu semente lungi ca ale lui Burcă inactivitatea cauzează. Chiricheş se antrenează zilnic. Nu la bază la noi, nu. La bază la noi sunt doar accidentaţi care vin la sală. Chiricheş are un tip cu care colaborează, nu ştiu exact cum îl cheamă, dar cu care stabileşte ce trebuie să mănânce, când trebuie să mânânce.

Am zis şi eu aşa, aşa cred la Chiricheş. Nu cred că a vorbit cu Edi Iordănescu. Din câte înţeleg Edi nu vorbeşte cu jucătorii, ci secunzii fac serviciile astea”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:11

Zeljko Kopic a schimbat-o radical pe Dinamo, pentru noul sezon! Anunț despre următoarele transferuri: „Vom da totul!”

12:01

Daniil Medvedev, despre diferenţele dintre Wimbledon şi US Open: „Să vedem ce se întâmplă anul acesta”

11:28

„Ce sfat îi dați lui Edi Iordănescu?” Mircea Lucescu a oferit imediat un răspuns! Mesaj clar despre viitorul selecționerului

11:20

LIVE VIDEOCursa principală din Formula 2 de la Silverstone e ACUM, în AntenaPLAY! Isack Hadjar, în pole-position

10:57

„E vorba de respect!” Ce detaliu a remarcat Bănel Nicoliță despre Gigi Becali! Dezvăluiri rare despre patronul de la FCB

10:56

Vicenzo Montella, după eliminarea Turciei de la EURO 2024: „Jucătorii nu trebuie să aibă niciun regret”

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și