Închide meniul

Gigi Becali, reacţie acidă după înfrângerea suferită de România U21: „Suntem praf! Tot mâncăm bătăi!”

Viviana Moraru Publicat: 22 iunie 2023, 18:42

Reclamă
Gigi Becali, reacţie acidă după înfrângerea suferită de România U21: „Suntem praf! Tot mâncăm bătăi!

Gigi Becali schimbă radical politica de transferuri la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a avut o reacţie acidă după înfrângerea suferită de România U21, în faţa Spaniei U21, la EURO 2023. Patronul de la FCSB a transmis un mesaj categoric, mărturisind că „tricolorii mici” au prestat un joc extrem de slab.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spania U21 i-a administrat o înfrângere categorică României U21, scor 3-0, în primul meci de la Campionatul European U21. „Tricolorii” lui Emil Săndoi au prestat un joc modest, pe arena din Ghencea.

Gigi Becali, reacţie acidă după înfrângerea suferită de România U21

Gigi Becali i-a făcut praf pe jucătorii de la naţionala U21 a României. Patronul de la FCSB s-a declarat nedumerit de înfrângerile categorice suferite de „tricolori”, declarând că aceştia suferă în fiecare meci disputat.

„Ce să-i faci? Doi băieți au luat trei goluri. Hai, mă, lăsați-mă! Băi, suntem praf! Peste tot mâncăm bătai, bătăi, bătăi, bătăi.

Nu mai știu ce să cred. Ce fac, mă, frate? Ori au ăia vreo substanță interzisă, vreun secret, iau ceva substanțe de joacă ei și ne bat toți. Nu mai înțeleg…”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Reclamă

În primul 11 al României U21 în duelul cu Spania U21, s-au regăsit doi jucători de la FCSB, anume Octavian Popescu şi Alexandru Pantea, în timp ce alţi doi s-au mai aflat pe banca de rezerve, Ştefan Târnovanu şi David Miculescu.

Pentru Românie U21 urmează duelul cu Ucraian U21, meciul urmând să se dispute sâmbătă, de la ora 19:00. Ulterior, în ultimul meci din grupă, „tricolorii” lui Emil Săndoi se vor duela cu Croaţia U21, pe 27 iunie.

Emil Săndoi, bulversat după România U21 – Spania U21 0-3

Emil Săndoi a reacționat după România U21 – Spania U21 0-3. Echipa națională U21 a pierdut prima partidă din cadrul Campionatului European U21 în fața Spaniei, cu scorul de 0-3. Starurile ibericilor au dominat copios în meciul care s-a jucat pe Stadionul Steaua din Ghencea. În faţa a aproximativ 21.000 de suporteri, jucătorii lui Emil Săndoi au avut mari dificultăţi.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne doream și ne așteptam la mai mult. Sunt puțin îngrijorat. Am avut lipsă de personalitate, am avut mingea în posesie la primele două goluri. Ne-am grăbit, nu am avut control în anumite momente. Spania e o super echipă, a demonstrat asta astăzi.

În prima repriză și noi am ajuns aproape de poartă, dar din punct de vedere defensiv au închis bine culoarele. Dintr-o acțiune de contra-atac am primit primul gol. Am pierdut foarte ușor, dar Spania a demonstrat că e mai bună. A fost o presiune mare pe jucători. Poate și faptul că nu am jucat meciuri oficiale a fost o problemă. Trebuie să le ridicăm moralul jucătorilor, este un duș rece, dar peste 3 zile ne așteaptă o partidă care va fi și ea deosebit de grea.

Problema a fost această teamă pe care am avut-o în jocul de astăzi, atunci când a venit mingea la jucători, în unele situații de contra-atac, am luat cele mai proaste decizii”, a spus Emil Săndoi, la finalul partidei, pentru tvr.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și