Închide meniul

Gigi Becali refuză un jucător de naţională: "Nu-l vreau pe Marius Marin la FCSB! Am pe unul care este de 5 ori peste el!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2021, 7:01

Gigi Becali refuză un jucător de naţională: "Nu-l vreau pe Marius Marin la FCSB! Am pe unul care este de 5 ori peste el!"

Sport Pictures

Gigi Becali i-a dat interzis lui Marius Marin la FCSB

Marius Marin e căpitanul naţionalei de tineret, însă nu are loc la FCSB. Gigi Becali consideră că Adrian Şut este de 5 ori mai bun decât Marin. Mai mult, omul de afaceri consideră că Adrian Şut (21 de ani) nu ar trebui să lipsească de la echipa naţională a României. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marin este un fotbalist bun, dar nu, nu-l vreau la FCSB. Pentru că la FCSB am un jucător, Șut (n.r. – Adrian Șut 21 de ani), care este de cinci ori peste Marin. Șut este un fotbalist care nu ar trebui să lipsească de la echipa națională.

A demonstrat în acest sezon că are valoare. Asta este, dacă nu a fost convocat acum, eu ce să mai fac? Dar, veți vedea pe viitor cine este cu adevărat Șut. Nu va mai lipsi din primul 11 al naționalei. Așa ar trebui”, a spus Gigi Becali la Digisport.

Cine este Marius Marin

În vârstă de 22 de ani, Marius Marin a plecat din România în 2016, când a fost cumpărat de Sassuolo de la ASU Poli. De atunci, tânărul internațional român a mai evoluat pentru Catanzaro și Pisa.

Conform italienilor de la seriebnews, Marin este dorit în Serie A de echipe precum Parma, Bologna, Genoa și Sampdoria.

Reclamă

Marin este cotat la 1.000.000 de euro de către transfermarkt.com și a evoluat în 27 de meciuri, în acest sezon, pentru Pisa, reușind trei pase decisive.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și