Închide meniul

Giovanni Becali, avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de România – Israel: „Sunt cel puțin la egalitate cu noi”

Alex Ioniță Publicat: 9 septembrie 2023, 9:52

Reclamă
Giovanni Becali, avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de România – Israel: Sunt cel puțin la egalitate cu noi”

Giovanni Becali, avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de România - Israel

Giovanni Becali / Hepta

Giovanni Becali, avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de România – Israel. Fostul agent de jucători a vorbit despre duelul primei reprezentative.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Israel sâmbătă, de la ora 21:45. La 3 zile de la această partidă, marți, „tricolorii” se vor duela cu selecționata din Kosovo, marți, tot de la 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Giovanni Becali, avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de România – Israel. Adversarii au un lot mai bun, în opinia fostului agent

Fostul agent de jucători este de părere că adversarii din această seară au un lot mai bun decât cel pe care Edi Iordănescu îl are la dispoziție. Acesta a dat ca și exemplu fotbaliștii care evoluează în marile campionate ale Europei, dar a vorbit și despre situația campionatului intern din Israel.

„Un meci foarte important, cu o echipă puternică. O echipă care ne-a arătat prin ce a realizat la turneul final, nu știu câți de acolo sunt convocați la prima echipă, dar au jucători care joacă în campionate puternice. Începând cu Anglia, începând cu Franța, echipe puternice, cu Rusia.

Jucători cu experiență dacă au fost transferați unde joacă acum. Au jucători puternici și în campionatul lor. Au echipe, au avut echipe în cupele europene, nu știu dacă au mai departe în Conference League sau Europa League

Reclamă

Au și Maccabi Tel Aviv și Maccabi Haifa. Asta înseamnă că oamenii se țin de fotbal, își văd de treabă. Au fost sub noi mulți ani la rând, dar acum dacă nu sunt peste noi, sunt cel puțin la egalitate. Trebuie să ne fie teamă, dar asta nu înseamnă să jucăm cu teamă”, a spus Giovanni Becali, potrivit fanatik.ro.

Giovanni Becali: „Va fi necesar să dăm noi gol”

De asemenea, Giovanni Becali a vorbit și despre jocul pe care ar trebui să îl facă echipa națională. La meciul de pe Arena Națională, elevii lui Edi Iordănescu vor fi susținuți din tribune de un număr mare de fani, iar, potrivit fostului agent, acesta va fi un avantaj mare pentru prima reprezentativă.

„Jucăm acasă, cu un public de 40-50 de mii de spectatori. România așteaptă această calificare. Trebuie să fim atenți să nu luăm gol și dacă putem să scăpăm.

Reclamă 4 / 0/3

a fi necesar să dăm noi gol, să avem noi meciul și să știm să ne apărăm și să contracarăm. Atunci când avem 1-0 ei sunt obligați să iasă din carapace cum se spune și atunci vom avea ocazii cu jucătorii noștri de viteză”, a mai spus Giovanni Becali, pentru sursa citată anterior.

Înainte de acțiunea echipelor naționale din luna septembrie, pe primul loc în Grupa I se află Elveția, cu 10 puncte. Pe poziția a 2-a urmează România, cu 8 puncte. Locurile 3 și 4 sunt ocupate de Israel, cu 7 puncte și de Belarus, cu 3 puncte. Pe ultimele două poziții se regăsesc Kosovo, cu 3 puncte și Andorra, cu 1 punct.

În momentul de față, Elveția și România sunt singurele selecționate care nu au fost învinse în cadrul acestei grupe. „Tricolorii” lui Edi Iordănescu au obținut, până în momentul de față, două victorii și două rezultate de egalitate.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și