Închide meniul

Golgheterul Israelului, mesaj de luptă înaintea confruntării cu România: „Sunt sigur că vom reuși!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 noiembrie 2023, 14:36

Golgheterul Israelului, mesaj de luptă înaintea confruntării cu România: „Sunt sigur că vom reuși!

Golgheterul Israelului, mesaj de luptă înaintea confruntării cu România

Eran Zahavi, într-un meci al Israelului / Profimediaimages

Golgheterul all-time al Israelului, Eran Zahavi, a transmis un mesaj de luptă înaintea confruntării cu România, din preliminariile EURO 2024. Atacantul de 36 de ani așteaptă o victorie istorică împotriva tricolorilor. A oferit declarații extrem de puternice după remiza obținută in extremis cu Elveția, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul lui Maccabi Tel Aviv are 33 de goluri la echipa națională și este principala amenințare pentru poarta apărată de Horațiu Moldovan. Zahavi a fost odihnit în partida cu elvețienii și foarte probabil va fi titular împotriva României.

Golgheterul Israelului, mesaj de luptă înaintea confruntării cu România

România se va duela cu Israel pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, în Ungaria. Pe 21 noiembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, „tricolorii” vor da bătălia finală cu Elveţia, pe Arena Naţională.

În repriza a doua împotriva Elveției am văzut o echipă curajoasă care face pressing avansat și își creează ocazii. Ne-a dat un puternic impuls de încredere pentru duelul cu România. Am ajuns înaintea finalei de calificare

În Kosovo a fost un război în noroi, cu Elveția am ratat victoria, dar sâmbătă sper să iasă așa cum vreau, așa cum vrem toți. Sunt sigur că vom reuși. Vom încerca să le oferim compatrioților momente de fericire sâmbătă seară. Și vom încheia cu un succes în Andorra. Sunt mândru de echipa noastră!

Reclamă

Poate să se supere selecționerul, însă voiam să joc din primul minut și cu Elveția. Să batem România și să ne plimbăm în Andorra doar cu gândul să nu pierdem„, a declarat Eran Zahavi, la finalul meciului cu Elveția, potrivit gsp.ro.

Autor al 20 de goluri în ediția trecută de campionat, Zahavi a avut un start spectaculos și în acest sezon. A reușit 4 goluri în 5 dispute pentru Maccabi Tel Aviv.

Scenariul în care România, Elveția și Israel se califică la EURO 2024

România, Elveția și Israel se pot califica toate trei la EURO 2024, scenariul nefiind chiar unul nerealist. Dacă primele două vor ajunge la competiția din Germania, calificate din Grupa I, israelienii mai au o șansă de a merge la EURO.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, dacă România nu pierde duelul de la Budapesta, cu Israel, tricolorii și elvețienii se vor califica la EURO 2024, locul în Grupa I al fiecăreia urmând a fi stabilit pe 21 noiembrie, în meciul direct de pe Arena Națională, transmis în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

În această situație, conform uefa.com, Israel va ajunge la play-off-ul din martie 2024, care va stabili ultimele trei echipe calificate la EURO 2024.

Israel se va afla astfel printre cele 12 echipe cu rezultate notabile în Nations League, ediția 2022-2023, care vor lupta pentru ultimele trei locuri disponibile pentru EURO.

Cele 12 echipe vor fi împărțite în trei grupe și vom avea parte de un sistem eliminatoriu, cu semifinale și finală, într-o singură manșă. Cele trei câștigătoare vor obține biletele pentru EURO 2024.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și