Închide meniul

Hagi are încredere deplină în tricolori chiar și după eșecul cu Norvegia. "Această generație poate să fie mai bună decât a noastră"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 octombrie 2020, 5:15

Hagi are încredere deplină în tricolori chiar și după eșecul cu Norvegia. "Această generație poate să fie mai bună decât a noastră"

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Gheorghe Hagi, optimist chiar și după înfrângeri

Chiar dacă a contribuit la cele mai importante performanțe obținute de reprezentativa tricoloră, Gică Hagi crede că trupa lui Rădoi poate fi mai bună decât Generația de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Hagi are încredere deplină în tricolori

"Eu cunosc această generație, de 10 ani sunt implicat în fotbalul românesc. Am încredere nebună că această generație poate fi mai bună decât a noastră. Dar ca să îi faci să joace bine trebuie să contruiești în spate ceva care să le facă plăcere jucătorilor.

Cu toții împreună putem construi un proiect mare. Asta e speranța mea, cred că putem în continuare să facem o echipă mai mare. Eu asta cred, îi cunosc pe băieți de când erau copii. Acești copii sunt super-talentați. Acești copii mi-au arătat acum 2 ani că au bătut Franța, Anglia, Croația cum noi nu i-am bătut. Sunt statistici. Acești copii sunt încă foarte tineri, în spatele lor trebuie să se găsească un proiect ambițios", a declarat Gheorghe Hagi la Digi Sport.

Fostul căpitan al naționalei României nu s-a ferit să critice tactica lui Mirel Rădoi. Selecționerul a făcut 7 schimbări în echipa de start față de meciul cu Islanda, de la barajul pentru Euro.

"Noi nu avem jucători mari, să fim Spania ca să schimbăm jucătorii de la o zi la alta…cum ne schimbăm lenjeria interioară, așa ne schimbăm jucătorii. Sunt prea multe schimbări. Acestea aduc neîncredere și apoi se trece la confuzie. Sper să nu fi intrat în confuzie. 

Reclamă

Sunt pozitiv, nu de coronavirus…sunt optimist și cred că se va întâmpla pentru că am mare încredere. Cine nu crede să nu mai vină la stadion. Să nu mai fie lângă echipa națională", a mai spus cel mai bun marcator din istoria naționalei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și