Închide meniul

Helmut Duckadam a intervenit după ce Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu: „Aici e o mare problemă!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 15 martie 2023, 22:48

Helmut Duckadam a intervenit după ce Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu: Aici e o mare problemă!”

Helmut Duckadam a intervenit după ce Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu

Helmut Duckadam / Antena Sport

Helmut Duckadam a intervenit după ce Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu. Fostul mare goalkeeper crede că există o problemă în această situație pentru că ceilalți părinți de fotbaliști nu pot interveni la televizor, așa cum a făcut-o Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andorra – România este primul meci și va putea fi urmărit în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 25 martie, de la 21:45. România – Belarus e pe 28 martie, de la ora 21:45.

Helmut Duckadam a intervenit după ce Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu: „Aici e o mare problemă!”

„Normal că ești subiectiv, ca părinte. Toți antrenorii care au fost selecționeri în România au fost implicați în selecțiile făcute. Inclusiv Hagi. Nici el nu a putut să facă pe toată lumea fericită.

Problema e alta: Hagi e Hagi și poate vorbi, dar ce facem cu ceilalți părinti care nu pot să iasă la TV și să vorbească? Părinții ai căror copii nu au fost convocați și joacă la Brescia, sau nu știu unde joacă.

Sau că nu l-a văzut nimeni, iar el joacă, așa cum a fost cazul lui Cojocaru, care juca meci de meci în Belgia? Până la urmă, l-au văzut și a fost convocat. Aici e o mare problemă”, a spus Helmut Duckadam la digisport.ro.

Reclamă

Ce a declarat Gică Hagi după ce Edi Iordănescu nu l-a inclus pe Ianis în lista preliminară

„Nu vreau ca opinia publică să fie prost informată. Ianis, în momentul de față, este sănătos. Nu poate să joace mai mult, dar e sănătos. Au apărut discuții despre ce cred unii și alții.

Ianis nu e important pentru antrenorul echipei naționale. Daca era important, se afla măcar pe lista străinilor. Când i se comunică că e un jucător important, de ce nu face parte dintre jucătorii convocați?

Au avut loc discuții. I s-a comunicat că e un jucător foarte important pentru echipa națională. Nu e pus nici măcar pe lista preliminară. Înseamnă că Ianis nu contează pentru echipa națională.

Reclamă 4 / 0/3

Aici nu vorbim de a juca, vorbim de lista preliminară. Dacă i se comunică jucătorilor, în discuții, că e un jucător important pentru echipa națională… ce putem să înțelegem din toată asta?

Înseamnă că nu e important pentru Edi Iordănescu și echipa națională. Nu mă deranjează, e o realitate. Nu e important pentru echipa națională! Nu e normal să declari public că îți lipsesc jucători foarte importanți și, cand e, nu face nici măcar parte din lista preliminară.

Antrenorul întotdeauna decide cine vine și cine nu vine. E responsabilitatea lui. Nu putem să jucăm la două sau trei capete. Vorbim de o listă, nu de convocare! Probabil că o să fie convocat atunci când o să fie într-o formă foarte bună și nu o să aibă ce să mai facă.

E o situație foarte clară. Mie mi se pare că Ianis nu e important pentru echipa națională. A fost unul dintre cei mai buni jucători de la echipa națională, înainte să se accidenteze.

Pitu cât joacă? Cât a jucat în ultimele zece meciuri? Vorbesc de unul de-al meu. Păi de ce e în listă? Ianis nu e. Ianis poate să facă mai multe decât Pitu în 10 minute, probabil, dată fiind experienţa lui. Cred eu că antrenorul ne-a dat un mesaj foarte clar”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și