Închide meniul

Helmut Duckadam, precaut înainte de meciurile echipei naționale: „Asta mă îngrijorează”

Alex Ioniță Publicat: 16 noiembrie 2023, 22:31

Reclamă
Helmut Duckadam, precaut înainte de meciurile echipei naționale: Asta mă îngrijorează”

Helmut Duckadam a taxat dur prestaţia Rapidului din partida cu Universitatea Craiova şi nu a avut milă nici de galeria giuleştenilor

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / Antena Sport

Helmut Duckadam este precaut înainte de meciurile echipei naționale. „Eroul de la Sevilla” a dezvăluit motivul pentru care este îngrijorat, înaintea „finalelor” pentru calificarea la EURO 2024, care va avea loc în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima partidă a „tricolorilor”, din această acțiune, va fi cu Israel, pe 18 noiembrie, de la ora 21:45. Ultimul duel din preliminarii va fi cu Elveția, pe 21 noiembrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Helmut Duckadam, precaut înainte de meciurile echipei naționale. Mesajul fostului portar

Helmut Duckadam a dezvăluit faptul că se teme de posibilele emoții pe care elevii lui Edi Iordănescu le vor avea, în partidele cu Israel și Elveția. Totuși, „Eroul de la Sevilla” este de părere că România nu va rata calificarea la Campionatul European din 2024.

„Eu nu sunt îngrijorat. Eu simt emoții, nu am mai simțit de ani de zile, dar acum simt, îmi doresc foarte mult ca echipa națională să se califice. Problema e în felul următor. Antrenorul poate să vină și să spună ce vrea el, fiecare jucător este deja concentrat la ce se va întâmpla.

Apare și în ziar, toți spun că nu citesc ziarele, site-urile, în ce grupă am putea ajunge, cum se împart cele zece milioane, la ei merg rotițele astea. Ce mă îngrijorează pe mine este cum vom gestiona rezultatul, indiferent de rezultat, că va fi 0-0, că va fi 1-0 la un moment dat. Aici e marea problemă.

Reclamă

Antrenorul îți spune stilul de joc, ce să faci în teren, dar tu trebuie să pui în aplicare treaba asta. Mă tem ca emoțiile să nu fie prea mari pentru noi, presiunea, miza să nu fie prea mare, pentru că niciun jucător nu a mai fost la un campionat european. Pentru ei ar fi ceva fantastic”, a spus Helmut Duckadam, potrivit digisport.ro.

Scenariile care aduc calificarea României la EURO 2024

Se ştiu scenariile care aduc calificarea României la EURO 2024. Elveţia a ratat şansa de a se califica deja la turneul final, după remiza cu Israel. „Tricolorii” au nevoie de un punct din duelul cu israelienii, pentru a se califica la EURO 2024.

România se va duela cu Israel pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, în Ungaria. Meciul e în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Pe 21 noiembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, „tricolorii” vor da bătălia finală cu Elveţia, pe Arena Naţională.

România îşi va asigura biletele pentru EURO 2024 dacă nu va pierde cu Israel. În cazul unui egal, „tricolorii” vor acumula 17 puncte şi Israel 13, cu un meci rămas de disputat.

În cazul în care România va fi învinsă de Israel, lucrurile se complică. Israel va acumula 15 puncte, apropiindu-se la un singur punct de România. „Tricolorii” vor avea astfel nevoie de victorie în utlimul meci, cu Elveţia, pentru a-şi asigura prezenţa la EURO 2024.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și