Închide meniul

Helmut Duckadam râde de politica FRF legată de stabilirea noului selecţioner al României! „Aștept la anul un serial”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2021, 21:39

Helmut Duckadam râde de politica FRF legată de stabilirea noului selecţioner al României! „Aștept la anul un serial

Răzvan Burleanu, lăudat pentru numirea lui Edi Iordănescu

Hepta

„Aștept la anul un serial pe Netflix, “Căutăm un antrenor și încercăm să păcălim cât putem”. Să vedem cine mai mușcă din momeala asta, a păcălelii. Au spus că au vorbit cu antrenorii… Edi ne-a spus că n-a fost ofertat. Eu consider o discuție ce s-a întâmplat cu Boloni, că au stat la masă, față în față. Cu Edi nu s-a discutat așa, cu Mutu s-a discutat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce au mai mers la Răzvan Lucescu, când știi că are clauză de șapte milioane sau cât are? De ochii lumii? Cu Hagi știai, toată lumea îl dorea. Cred că nu sunt hotărâți ce să facă (n.r. – cei din conducerea FRF) sau au deja un candidat ales și acum fac doar de ochii lumii, că au încercat și ultima soluție este Adi Mutu. Avem doi antrenor, Edi și Mutu, care își doresc, e clar.

Am văzut declarațiile, toată lumea a votat (n.r. – variante pentru funcția de selecționer), dar nu se știu rezultatele. Cred că, la ora actuală, Pițurcă nu vrea să vină. Pițurcă era dispus să intre la o discuție, dar nu după ce ai discutat cu șapte inși înainte. Pițurcă e orgolios, nu știu dacă acceptă această situație”, a spus Helmut Duckadam, citat de digisport.ro.

Citește și:

Mihai Stoichiţă, ultimele detalii despre viitorul selecționer al României

Mihai Stoichiţă a oferit ultimele detalii despre viitorul selecționer. Directorul tehnic al FRF a explicat cu cine vor negocia șefii FRF după Edi Iordănescu, Adrian Mutu și Ladislau Boloni.

Victor Pițurcă este pe lista FRF, după ce Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au negociat cu Edi Iordănescu, Adrian Mutu și Ladislau Boloni. Șefii Federației Române de Fotbal vor negocia cu fostul selecționer la începutul lui 2022.

Reclamă

4 variante pentru postul de selecţioner al României

”Nu am discutat încă cu Pițurcă… când să vorbim cu el, de Revelion? Am vorbit cu ceilalți trei (n.r. – Mutu, Iordănescu și Boloni). Pe Boloni l-am simțit un om echilibrat, cu un CV impresionant, cu multă experiență în fotbalul european, care trebuie să redescopere fotbalul românesc.

Toți trei, Adi, Edi, Loți, au chef de muncă, au optimism și realism în ceea ce privește situația echipei naționale. Ce m-a bucurat în toate întâlnirile e că fiecare dintre ei își dorește să fie selecționerul echipei naționale. Sunt dornici să preia această funcție, cu riscurile de rigoare, pentru că nu trecem prin cel mai bun moment”, a declarat Mihai Stoichiță, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Helmut Duckadam se distrează pe seama acţiunilor FRF
  • 4 variante pentru postul de selecţioner al României

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
Vezi toate știrile
Citește și