Închide meniul

Helmut Duckadam știe cine ar trebui să fie titular în poarta României, la duelul cu Andorra, care se vede exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY: „Cu el aș începe!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 martie 2023, 21:01

Helmut Duckadam știe cine ar trebui să fie titular în poarta României, la duelul cu Andorra, care se vede exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY: Cu el aș începe!”

Helmut Duckadam știe cine ar trebui să fie titular în poarta României, la duelul cu Andorra

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / AS.ro

Helmut Duckadam știe cine ar trebui să fie titular în poarta României, la duelul cu Andorra, duel care va fi exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY. Fostul mare portar susține că Valentin Cojocaru merită să fie titularizat de Edi Iordănescu, după evoluțiile sale bune de la Leuven, de pe parcursul întregului sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andorra – România se vede exclusiv pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 25 martie, de la ora 21:45. Duelul va fi și în format live video, pe AS.ro.

Helmut Duckadam știe cine ar trebui să fie titular în poarta României, la duelul cu Andorra

Helmut Duckadam a declarat că Horațiu Moldovan nu ar merita să fie convocat la echipa națională, după ultimele gafe din poarta Rapidului. „Eroul de la Sevilla” susține că cei trei goalkeeperi care merită să fie chemați de Edi Iordănescu, pentru „dubla” cu Andorra și Belarus, sunt Valentin Cojocaru, Florin Niță și Ionuț Radu.

De altfel, aceștia trei au și fost incluși de selecționerul României pe lista preliminară a stranierilor, din care se vor alege cei convocați la națională, pentru primele dueluri din preliminariile EURO 2024.

Duckadam îl sfătuiește pe Edi Iordănescu să-l titularizeze pe Valentin Cojocaru între buturile naționalei, în partida cu Andorra.

Reclamă

„Am spus acum câteva săptămâni că Moldovan ar putea pierde echipa națională pentru greșelile pe care le face. După ultima gafă, s-ar putea să piardă și poarta Rapidului, pentru că s-au înmulțit gafele. Eu nu-l văd la ora actuală la echipa națională.

Eu văd trei portari acolo: Niță, Radu și Cojocaru. Sper să vină și Cojocaru, am auzit lucruri foarte frumoase despre el, joacă în Belgia meci de meci. Eu aș începe cu Cojocaru.

E un portar tânăr, care și-a revenit după problemele pe care le-a avut. Eu i-aș da lui șansa să joace, mai ales cu Andorra”, a declarat Helmut Duckadam, pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Programul complet al meciurilor din preliminariile pentru Euro 2024

  • Andorra – România (25 martie, Antena 1)
  • România – Belarus (28 martie)
  • Kosovo – România (16 iunie, Antena 1)
  • Elveția – România (19 iunie)
  • România – Israel (9 septembrie)
  • România – Kosovo (12 septembrie, Antena 1)
  • Belarus – România (12 octombrie, Antena 1)
  • România – Andorra (15 octombrie)
  • Israel – România (18 noiembrie)
  • România – Elveția (Antena 1)

Cum arată grupele din preliminariile EURO 2024

  • Grupa A: Spania, Scoția, Norvegia, Georgia, Cipru
  • Grupa B: Olanda, Franța, Irlanda, Grecia, Gibraltar
  • Grupa C: Italia, Anglia, Ucraina, Macedonia, Malta
  • Grupa D: Croația, Țara Galilor, Armenia, Turcia, Letonia
  • Grupa E: Polonia, Cehia, Albania, Insulele Feroe, Moldova
  • Grupa F: Belgia, Austria, Suedia, Azerbaidjan, Estonia
  • Grupa G: Ungaria, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Lituania
  • Grupa H: Danemarca, Finlanda, Slovenia, Kazakhstan, Irlanda de Nord
  • Grupa I: Elveția, Israel, România, Kosovo, Belarus, Andorra
  • Grupa J: Portugalia, Bosnia, Islanda, Luxemburg, Slovacia

Se califică la EURO primele două echipe din fiecare grupă. În plus, din Nations League se vor mai califica alte 3 echipe. Primele 4 echipe din Liga A, Liga B și Liga C, care nu au prins loc la EURO prin preliminarii, vor juca într-un play-off (semifinale și finală) în martie 2024. Vor rezulta 3 câștigătoare, care vor merge la EURO.

Primul meci al tricolorilor din preliminariile EURO 2024, Andorra – România, se va desfășura pe 25 martie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și