Închide meniul

Helmut Duckadam ştie singurul scenariu prin care Ianis Hagi ar putea fi convocat la EURO 2024: „Suntem campioni la impresari!”

Reclamă

Publicat: 15 martie 2024, 9:38

Helmut Duckadam ştie singurul scenariu prin care Ianis Hagi ar putea fi convocat la EURO 2024: „Suntem campioni la impresari!

Helmut Duckadam ştie singurul scenariu prin care Ianis Hagi ar putea fi convocat la EURO 2024

Ianis Hagi, după calificarea României la EURO 2024 / Profimedia

Helmut Duckadam ştie care este singurul scenariu prin care Ianis Hagi ar putea fi convocat de Edi Iordănescu la EURO 2024. „Eroul de la Sevilla” speră ca, până la finalul sezonului, mijlocaşul de 25 de ani să îşi câştige locul în echipa de start a lui Deportivo Alaves.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a plecat de la Rangers după ce îşi pierduse locul de titular. Nu a avut mai mult succes nici după ce a fost împrumutat în La Liga. Românul a fost de 6 ori în primul 11 la Deportivo Alaves. În total, în 17 partide, a jucat 575 de minute.

Helmut Duckadam a anunţat singurul scenariu prin care Ianis Hagi ar putea fi convocat la EURO 2024

Duckadam îşi doreşte ca, pe finalul sezonului, Ianis Hagi să îl convingă pe Luis Garcia că merită să joace meci de meci.

(Ce ne facem cu Ianis Hagi, că nu joacă?) Noi nu facem nimic cu el. Noi doar urmărim ce se întâmplă. Mai este timp, poate prinde o conjunctură și joacă 5-6 meciuri.

(De ce credeți că n-a reușit la Alaves, care nu e o echipă mare?) Păi noi suntem așa de mari jucători? Noi avem cei mai buni impresari. Impresarii noștri vând. Bravo lor!

Reclamă

Suntem campioni, liniștit. Să-l vinzi pe Mazilu cu 3.000.000, un copil care n-a confirmat, n-a jucat un minut la națională… E senzațional! Bravo! Ei, uite că Brighton nici măcar nu l-a luat în lot. L-a trimis în Olanda, unde nu joacă la penultima clasată (n.r. – Vitesse). Asta este valoarea noastră, de ce să ne ascundem după degete? Dar, repet, avem impresari buni„, a declarat Helmut Duckadam pentru sport.ro.

Ianis Hagi a contribuit la calificarea României la Campionatul European. A marcat în 2 dintre ultimele 3 meciuri din preliminarii. Fiul „Regelui” a înscris în victoriile cu Andorra (4-0) şi cu Israel (2-1).

Gică Hagi a răbufnit, după ce Ianis Hagi a jucat 24 de minute în 2024

Gică Hagi a răbufnit, după ce Ianis Hagi a jucat doar 24 de minute în 2024, în campionat. „Regele” a transmis un mesaj categoric şi a vorbit despre situaţia fiului său timp de 17 minute, la conferinţa de presă. Acesta a transmis că fiul său a bifat minute la Alaves şi a prestat un joc bun, atunci când a fost trimis în teren. Acesta a mai transmis că internaţionalul român va fi cel mai bun jucător, anul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi nu a mai suportat şi a avut o reacţie furibundă. Acesta a transmis că Ianis Hagi a jucat la echipa de club atât cât s-a putut, subliniind şi jocurile acestuia de la echipa naţională. De asemenea, „Regele” a declarat că au existat numeroase zvonuri greşite despre fiul său.

Ianis vine după un an în care a fost accidentat. Înainte de noul an competițional, cu câteva zile înainte să se închidă perioada de transferuri, s-a întâmplat ceva la Rangers și a rămas surprins (n.r. – antrenorul îl lăsase în afara lotului de Champions League).

A reacționat cât a putut în câteva zile, s-a dus în al doilea cel mai bun campionat din lume. A jucat în acest an competițional 21 de meciuri până în momentul de față. Țineți cont, după un an și ceva de accidentare, când multă lume nu mai credea.

A jucat anul ăsta, a apărut la echipa de club cât a putut. Cât a jucat titular, a jucat foarte bine din punctul meu de vedere. Chiar dacă nu are reușite sau nu s-a impus ca titular… În septembrie, octombrie și noiembrie a fost la echipa națională. A lipsit în fiecare lună cel puțin 10 zile, fiind jucător nou. Așa că adaptarea lui a durat mai mult.

E într-un fotbal de elită, cel mai bun, cel mai creativ și tehnic din lume. A apărut de vreo 21 de ori, titular sau mai puțin. Nu e titular de drept, așa cum ne așteptam. Tot ce s-a zis în ziare de unii colegi ai dumneavoastră sunt doar răutăți, prostii, minciuni. S-a ajuns să se spună că Rangers nu-l vrea pe Ianis.

Ianis are contract cu Rangers, la vară revine acolo. A ieșit în sondaj, când s-a votat, că e dorit de toți. E jucătorul lui Rangers, nu îl salvează tata, între ghilimele. Nu se mai poate, îmi vine să râd când văd asta! Nici dacă vrem nu mai poate veni înapoi.

Gică Hagi: „La anul, Ianis Hagi va fi cel mai bun!”

A ajuns la un nivel. Cred că nivelul lui Ianis este de primii 3 ai României ca experiență internațională. A jucat afară, a reușit afară, are meciuri în cupele europene.

Reclamă

A câștigat premiul de cel mai bun jucător și la noi în țară și afară! Sunt fapte, lucruri concrete. În toamnă, când a fost greu și presiune mare, a făcut diferența. A făcut diferența! A ieșit cel mai bun, jucătorul cu randamentul cel mai bun! Ce vreți mai mult ca să vă convingeți? Ce vreți mai mult de la un jucător care iubește România?

Mă risc public să vă zic un lucru: la anul, Ianis va fi cel mai bun. Se spune că atât cât stai îți trebuie să revii la ce erai înainte (n.r. – a fost 1 an accidentat). Chiar nefiind cum era înainte, a făcut diferența. A demonstrat, e iubit de români, dar sunt câțiva care… mă rog, numele e mare, trebuie să scrie, să zică de lucrul ăsta”, a declarat Gică Hagi, la o conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și