Închide meniul

Horaţiu Moldovan a spus care a fost adevăratul motiv pentru care a lipsit de la primele meciuri din mandatul lui Mircea Lucescu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 octombrie 2024, 9:29

Reclamă
Horaţiu Moldovan a spus care a fost adevăratul motiv pentru care a lipsit de la primele meciuri din mandatul lui Mircea Lucescu

Horaţiu Moldovan a spus care a fost adevăratul motiv pentru care a lipsit de la primele meciuri din mandatul lui Mircea Lucescu

Horaţiu Moldovan / AntenaSport

Horaţiu Moldovan a spus care a fost adevăratul motiv pentru care a lipsit de la primele două meciuri din mandatul lui Mircea Lucescu. Moldovan nu fost prezenta la dubla cu Kosovo şi Lituania, din luna septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În schimb, Horaţiu Moldovan va fi prezent la cele două meciuri din octombrie, pe care naţionala României le va disputa cu Cipru şi Lituania. Moldovan se va lupta pentru postul de titular cu Ştefan Târnovanu şi cu Florin Niţă. Lituania – România va fi pe 15 octombrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Horaţiu Moldovan a spus care a fost adevăratul motiv pentru care a lipsit de la primele două meciuri din mandatul lui Mircea Lucescu

Horaţiu Moldovan a ţinut să clarifice motivul pentru care a lipsit de la meciurile de debut ale lui Mircea Lucescu în al doilea mandat la naţionala României. Actualul portar de la Sassuolo a negat cu vehemenţă faptul că a refuzat convocarea şi a precizat că la mijloc a fost „o discuţie constructivă” cu Mircea Lucescu.

Da, da. Acesta este adevărul. Pentru că s-a discutat foarte mult și despre acest subiect. Că am refuzat convocarea… Doamne ferește! A fost o dezinformare totală. Nu aș putea niciodată și nu mi-aș permite niciodată să refuz o convocare la echipa națională. Nu cred că este mândrie mai mare decât să-ți reprezinți țara.

Exact. A fost o discuție constructivă pe care am avut-o cu domnul Lucescu și mi-a înțeles dorința. Mă bucur că până la urmă a fost o alegere inspirată și în acea perioadă am reușit să-mi câștig locul în primul 11„, a spus Horaţiu Moldovan pentru gsp.ro.

Reclamă
Reclamă

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania, din Nations League. Duelul dintre Lituania și România va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, marți, 15 octombrie, de la ora 21:45.

Iată lotul echipei naționale a României, pentru meciurile cu Cipru și Lituania:

PORTARI

Reclamă

Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 2/0)

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 33/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru PAȘCANU (FC Rapid 1923, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 41/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6)

MIJLOCAȘI

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 30/8), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Darius OLARU (FCSB, 22/0), Adrian ȘUT (FCSB, 2/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 18/1), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova, 20/4)

ATACANȚI

George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 45/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 40/5), Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4)

 

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:15

Gigi Becali a anunțat revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB: „Vine! Îl fac și antrenor secund!”

11:49

„Poate să-și ia adio!” Gigi Becali a făcut praf un jucător de la FCSB și l-a anunțat că nu va mai prinde echipa: „Joacă la mișto”

10:58

Alexandru Maxim, reacție surpriză după ce a egalat-o pe Beșiktaș în minutul 90+5: „Țin cu ei, sper să ia campionatul!”

10:54

Moment istoric în NBA! LeBron James şi fiul său au jucat împreună pentru Los Angeles Lakers

10:34

„Coșmarul” prin care a trecut Lewis Hamilton, în acest sezon de Formula 1! Dezvăluirile pilotului Mercedes: „A fost o bătălie!”

10:07

VIDEOAlexandru Ioniţă a promovat în prima Ligă din China după ce a dat un gol fabulos

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”
Citește și