Închide meniul
EXCLUSIV

Horațiu Moldovan e gata să apere poarta naționalei: „Am fost pregătit tot timpul!”. Mesaj clar pentru Edi Iordănescu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 septembrie 2022, 22:53

Horațiu Moldovan e gata să apere poarta naționalei: „Am fost pregătit tot timpul!. Mesaj clar pentru Edi Iordănescu

Horațiu Moldovan, convocat de Edi Iordănescu la națională

Horațiu Moldovan, în timpul unui interviu / AS.ro

Horațiu Moldovan e gata să apere poarta naționalei României. „Tricolorii” lui Edi Iordănescu vor juca în această lună cu Finlanda și Bosnia, în Liga Națiunilor. Moldovan este unul dintre cei 3 portari convocați de Iordănescu Jr. pentru cele două partide, alături de Ionuț Radu (Cremonese) și Ștefan Târnovanu (FCSB).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finlanda – România este vineri, de la ora 21:45, în direct și în exclusivitate pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Horațiu Moldovan e gata să apere poarta naționalei: „Am fost pregătit tot timpul!”

Moldovan este încrezător că va primi șansa să apere poarta naționalei României în viitorul apropiat. Portarul Rapidului spune că este de multă vreme pregătit să facă acest pas, iar acum așteaptă doar un semn din partea lui Edi Iordănescu.

Horațiu Moldovan și-a lăudat contracandidații dintre buturile primei reprezentative, pe Ionuț Radu și Ștefan Târnovanu. De asemenea, goalkeeper-ul de 24 de ani a vorbit și despre Florin Niță, cel care a ieșit din calculele selecționerului după ce a devenit rezervă la Sparta Praga.

„(N.r. – Ești pregătit să preiei frâiele din poarta naționalei?) Am fost pregătit tot timpul, din prima zi în care am venit aici. Sper să o fac cât mai repede și când va decide Mister Edi. Probabil acum avem o șansă mai mare toți 3. Florin (n.r. – Niță) este un portar foarte bun, un băiat excepțional. Îmi pare rău că este în această situație și nu mai joacă la Sparta. Suntem alături de el, dar acum ne gândim la ce avem de făcut în această acțiune.

Reclamă

E o concurență bună (n.r. – cu Radu și Târnovanu), toți 3 jucăm la echipele noastre de club. Cred că am făcut-o destul de bine cu toții, de aceea suntem convocați și care este mai bun, să joace. Nu sunt în măsură să spun dacă merit sau nu (n.r. – să joc), depinde ce va decide domnul Iordănescu.

Sperăm cu toții să spălăm rușinea din iunie și să arătăm că a fost un accident. Sunt foarte importante (n.r. – meciurile cu Finlanda și Bosnia), trebuie să terminăm această campanie cu capul sus, să obținem cele 6 puncte puse în joc și să nu terminăm pe ultimul loc. Clar nu avem valoarea de ultimul loc. Valoarea lotului este de primele două poziții”, a spus Horațiu Moldovan, în exclusivitate pentru Antenasport.

Adrian Mutu îl cere titular la echipa naţională pe Horaţiu Moldovan

Adrian Mutu îl consideră potrivit pe Horaţiu Moldovan pentru postul de titular la echipa naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Moldovan este pariul lui Adrian Mutu. Antrenorul de la Rapid este convins că portarul de 24 de ani are atributele necesare pentru a apăra în tricoul naţionalei României.

Adrian Mutu a declarat faptul că Horaţiu Moldovan este cel mai constant portar dintre toţi cei aflaţi în atenţia selecţionerului Edi Iordănescu. „Briliantul” consideră că goalkeeper-ul de la Rapid traversează o perioadă foarte bună din cariera sa, motiv pentru care mizează pe el pentru meciurile „tricolorilor” din această lună.

„Normal că îl văd titular, e portarul echipei noastre. Are o perioadă îndelungată de când e la nivel înalt. Nu sunt eu în măsură să iau aceste decizii, le ia Edi.

Dar, uitându-ne la portarii care au fost convocați, constanța cea mai mare o are Moldovan. E un candidat, dar Edi va decide pe cine titularizează”, a declarat Adi Mutu.

Horaţiu Moldovan a fost convocat de Edi Iordănescu, în premieră, la echipa naţională, în luna mai, pentru primele meciuri din grupa de Liga Naţiunilor.

 

Reclamă
Recomandări
  • Horațiu Moldovan e gata să apere poarta naționalei
  • Finlanda – România e vineri, ora 21:45, în exclusivitate la Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și