Închide meniul

Ianis Hagi a primit premiul de „tricolorul lunii octombrie”! Primele declaraţii despre trofeu şi despre lupta pentru EURO

Bogdan Stănescu Publicat: 14 noiembrie 2023, 16:43

Reclamă
Ianis Hagi a primit premiul de „tricolorul lunii octombrie! Primele declaraţii despre trofeu şi despre lupta pentru EURO

Ianis Hagi a primit premiul de "tricolorul lunii octombrie"

Ianis Hagi, cu trofeul de "tricolorul lunii" / FRF.ro

Ianis Hagi a primit premiul de „tricolorul lunii octombrie”. Fiul lui Gică Hagi a acordat un interviu pentru FRF TV, în care a vorbit despre această distincţie, dar şi despre lupta pentru EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a precizat că a vorbit mereu la superlativ despre colegii lui, el crede în calificare, dar încearcă să se menţină cu picioarele pe pământ pentru ca obiectivul să fie îndeplinit.

Ianis Hagi a primit premiul de „tricolorul lunii octombrie”!

Încă o bornă atinsă după accidentarea pe care am suferit-o acum aproape 2 ani.

Sunt fericit. Clar, când câştigi trofeul de ‘tricolorul lunii’ ai făcut fanii fericiţi, pentru că ei votează.

Mereu am spus că joc pentru fani, că încerc să îi fac fericiţi. Clar mă mulţumeşte că am câştigat acest trofeu.

Reclamă

Orice trofeu mă motivează, clar. Cele mai importante trofee sunt cele colective, care mă motivează zilnic, dar ştiu că şi prestaţiile mele individuale mereu vor ajuta echipa. La acest trofeu contează cel mai mult ce faci la echipa naţională şi în aceste luni, septembrie, octombrie, noiembrie jocurile de la echipa naţională au un cuvânt foarte important de spus.

„Suntem obişnuiţi să jucăm sub presiune”

Nu doar din iunie, mereu am spus că acest grup are un potenţial enorm, mereu am vorbit la superlativ de colegii mei, au fost fapte pe care le-am dovedit când am fost puşi în faţa unui examen important.

Clar, curajul este de două ori mai mare pentru că suntem foarte aproape de a ne îndeplini obiectivul, dar rămânem cu picioarele pe pamânt. Ştim că sunt două meciuri cu presiune mare, dar suntem obişnuiţi să jucăm acest tip de partide şi clar, la sfârşitul campaniei, sperăm să fim fericiţi”, a declarat Ianis Hagi pentru FRF TV.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi, Stanciu şi Cicâldău au dat recital la antrenamentul naţionalei României! S-au întrecut în goluri spectaculoase

Ianis Hagi, Stanciu şi Cicâldău au dat recital la antrenamentul naţionalei României. Tricolorii intră pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru „dubla” cu Israel şi Elveţia, decisivă pentru calificarea la EURO 2024.

Jucătorii lui Edi Iordănescu au avut poftă de gol la şedinţă de pregătire de luni seară. S-au întrecut în goluri spectaculoase, iar Ianis Hagi a fost printre protagonişti.

Fiul „Regelui” şi-a reglat tirul pentru confruntarea „de foc” cu Elveţia, care va fi pe 21 noiembrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Stanciu: „O calificare ar însemna totul pentru mine”

Şi Stanciu trece printr-un moment excelent. Mijlocaşul ofensiv de 30 de ani s-a alăturat lotului după ce a avut evoluţii remarcabile în tricoul echipei antrenate de Cosmin Contra. Stanciu a înscris 2 goluri în ultimele 3 parte ale lui Damak.

O calificare ar însemna totul pentru mine şi ăsta e visul meu cel mai mare, să ducem România la EURO, având în vedere că au trecut 8 ani de la precedenta calificare, să fiu pe teren şi în preliminarii, pentru că pentru EURO 2016 nu am fost. Din postura de căpitan, este mai mult decât mi-aş fi putut imagina vreodată.

Mai avem aceste două meciuri şi ştim cu toţii ce înseamnă şi ce putem reuşi. La fel ca până acum, cred că am demonstrat de la începutul campaniei am arătat că suntem pregătiţi şi că ştim unde vrem să ajungem şi aşa vom fi şi la ora meciului cu Israel, şi la meciul cu Elveţia şi ne dorim ca la sfârşitul meciului cu Elveţia să le facem o bucurie fanilor, că ştiu că s-au epuizat biletele. Ar fi ceva extraordinar să sărbătorim o calificare cu 50.000 de oameni în tribune”, a spus Stanciu pentru frf.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și