Închide meniul

Ianis Hagi, depistat cu Covid-19. Mijlocaşul a intrat în izolare la Skopje după ce a prezentat simptome. Alţi trei tricolori nu se pot antrena!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2021, 17:39

Ianis Hagi, depistat cu Covid-19. Mijlocaşul a intrat în izolare la Skopje după ce a prezentat simptome. Alţi trei tricolori nu se pot antrena!

Ianis Hagi, mesaj pentru Edi Iordănescu şi jucătorii de la naţionala României

Profimediaimages

Ianis Hagi, depistat cu Covid-19. Anunţul făcut de FRF

Probleme mari pentru Mirel Rădoi. Ianis a fost depistat pozitiv cu coronavirus, iar colegii săi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău şi Dragoş Nedelcu au fost testaţi imediat. Rezultatele au fost negative, însă aceştia nu vor putea fi prezenţi la antrenamentul din această seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naționalei iar rezultatul este pozitiv. Tricolorul a intrat imediat în izolare. Până azi, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, Ianis efectuase 5 teste COVID, toate cu rezultat negativ.

Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu au efectuat și ei testare rapidă. Rezultatul este negativ pentru toți trei.
Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară, potrivit normelor din Macedonia de Nord fiind necesar într-o astfel de situație un rezultat negativ la o testare PCR. Astfel, ei au efectuat și o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului„, se anunţă în comunicatul FRF.

Ianis Hagi voia sa facă show cu Macedonia de Nord

România a câştigat cu 2-0 meciul cu Liechtenstein, iar Ianis Hagi era cu gândul la duelul cu Macedonia de Nord. Starul lui Rangers a avut un mesaj războinic.

În partida tur, scor 3-2, Ianis Hagi a marcat golul victoriei cu Macedonia de Nord. Miercuri, mijlocaşul îşi dorea să reuşească „dubla”.

Reclamă

„Am început cum ne-am dorit. Avem o deplasare grea în Macedonia, o să fie un meci dificil. Trei puncte sunt trei puncte. Cel mai important lucru este că am avut suporterii alături. Am dat un tricou la un copil.

Am avut norocul să-l am pe tata şi am avut noroc să obţin tricouri şi ghete de la jucători mari. Iubesc să joc cu fanii în tribune. Luna viitoare aştept să jucăm pe noul stadion Steaua. Trebuie să câştigi meciurile la echipa naţională. Chiar şi două dacă se poate”, a spus Ianis Hagi la finalul meciului, la ProX.

Ianis Hagi nu e singurul jucător cu COVID-19

Recent, Dorin Rotariu a părăsit cantonamentul după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Reclamă 4 / 0/3

„Deși cu rezultate negative la toate testările efectuate în cantonamentul naționalei cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, jucătorul Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv la testarea COVID PCR solicitată de UEFA pentru desfășurarea partidei de mâine, cu Liechtenstein.

Toți ceilalți jucătorii și membrii staff-ului au primit rezultate negative în urma testării efectuate în această dimineață.

Fără simptomatologie, Dorin Rotariu nu a participat la antrenamentul oficial din această seară și a părăsit cantonamentul echipei naționale”, a transmis FRF.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și