Închide meniul

Ianis Hagi, mesaj dur pentru jucătorii care refuză echipa națională: „Aici vii să îți reprezinți țara și punct!”

Alex Ioniță Publicat: 8 octombrie 2023, 11:56

Reclamă
Ianis Hagi, mesaj dur pentru jucătorii care refuză echipa națională: Aici vii să îți reprezinți țara și punct!”

Ianis Hagi, mesaj dur pentru jucătorii care refuză echipa națională

Ianis Hagi, în România - Kosovo / Profimedia

Ianis Hagi a transmis un mesaj dur pentru jucătorii care refuză echipa națională. Fiul „Regelui” a vorbit despre actuala problemă a reprezentativei din România, care este refuzată de tot mai mulți jucători născuți în afara granițelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre acești fotbaliști se numără Daniel Boloca, care este un mijlocaș deja foarte apreciat în Serie A, la Sassuolo, dar și Andrei Coubiș, care este legitimat la grupa de juniori U19 a celor de la AC Milan. Cei doi sunt născuți în Italia și ar prefera să joace pentru „Squadra Azzura”, în detrimentul echipei naționale pregătite de Edi Iordănescu.

Ianis Hagi, mesaj dur pentru jucătorii care refuză echipa națională. Ce a spus despre situația naționalei

Înainte de meciul echipei naționale cu selecționata din Belarus, care se vede în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, Ianis Hagi a vorbit despre situația jucătorilor care refuză echipa națională. Fiul lui Gică Hagi este de părere că prima reprezentativă nu trebuie văzută ca un mod de a face bani sau de a-ți mări faima, ci doar de a-ți reprezenta țara.

De asemenea, mijlocașul împrumutat de către Rangers la Deportivo Alaves a menționat faptul că dorința fiecărui jucător are un cuvânt decisiv în alegerea echipei naționale pe care acesta ar urma să o reprezinte.

„Nu vreau să vorbesc de X sau de Y. Eu ceea ce spun acum spun ca opinie despre subiect în general. E clar că la națională nu vii pentru bani. Iar eu am fost educat că nu vii nici pentru faimă. Aici vii să-ți reprezinți țara și punct! Cine simte, să vină. Cine nu și se simte ca fiind altceva decât român, să meargă acolo unde simte! E clar că depinde de ce își dorește fiecare, dar mai mult decât atât depinde de ce simte.

Reclamă

Peste tot în lume, am văzut-o la zeci de jucători de naționalități diferite, echipa națională înseamnă ceva special, incomparabil cu ce poți simți la club. Dacă percepi acest lucru cu toată ființa ta, bravo! Dacă nu, mergi acolo unde simți asta”, a spus Ianis Hagi, potrivit prosport.ro.

Edi Iordănescu, mesaj înaintea meciurilor cu Belarus şi Andorra

„Abordăm această acțiune cu același spirit de luptă și unitate pe care l-am consolidat. Parcurgem o perioadă extrem de condensată dintr-un program cu ritm încărcat, dar am reușit împreună să demonstrăm că nimic nu e prea greu când toți suntem concentrați total la singurul obiectiv: calificarea la EURO 2024.

Vă împărtășesc mesajul cu care aștept tricolorii în pregătirea partidelor cu Belarus și Andorra:

Reclamă 4 / 0/3

Ne-am câștigat prin dăruire și sacrificii poziția, am luptat și nu depindem de nimeni în afară de noi! Suntem pe loc de calificare și neînvinși în grupă, dar să nu uităm cât de greu s-a obținut fiecare punct, ce a însemnat fiecare secundă din această campanie!

Trebuie să fim deplin conștienți și responsabili ACUM pentru ca nu cumva să ne iluzionăm că ne așteaptă cineva cu 6 puncte în aceste zile! N-am primit nimic de-a gata, ne-am câștigat prezentul iar acum trebuie să ne câștigăm și viitorul!

Așa cum am obținut totul în această campanie, în ciuda îndoielilor de început, în fața unor adversari considerați mai valoroși, trecând peste slăbiciunile noastre și devenind mereu mai buni, așa trebuie să jucăm și acum: cu toată ființa, în fiecare secundă!

Sunt convins că românii de pretutindeni vor fi cu sufletul lângă noi la meciul cu Belarus. Iar pe teren propriu, cu Andorra, vom fi și mai puternici prin cei mai tineri suporteri din tribune. Pentru că ei sunt inima fotbalului iar noi avem responsabilitatea de a le oferi un model de performanță și de a le răsplăti dragostea cu bucurie”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu, potrivit frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și