Închide meniul

Ianis Hagi, noul „rege” al naționalei României? Nicolae Dică, cuvinte mari la adresa starului lui Rangers: „Asta mi-a plăcut cel mai mult! M-a surprins plăcut!”

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2021, 10:11

Reclamă
Ianis Hagi, noul „rege al naționalei României? Nicolae Dică, cuvinte mari la adresa starului lui Rangers: „Asta mi-a plăcut cel mai mult! M-a surprins plăcut!

Ianis Hagi l-a impresionat pe Nicolae Dică

Profimedia

Ianis Hagi a reușit un gol magnific la Hamburg, cu Germania, după ce l-a umilit pe Rudiger. Hagi Junior a fost aproape de o execuție de excepție și în partida cu Armenia, din lovitură liberă. Mai mult, Ianis Hagi a făcut un efort uriaș și pe faza de apărare, lucru ce l-a încântat pe Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pot să spun doar că m-a surprins plăcut. Mi-a plăcut ceea ce a făcut pe faza defensivă, reacţia după pierderea mingii pe care a avut-o mereu şi ceea ce a încercat să facă pe faza defensivă. El a avut curaj si ia 1 contra 1. Asta mi-a plăcut foarte mult. În momentul când aceşti jucători tineri cresc şi arată aceste lucruri… eu cred că asta ar trebui să analizăm.

Dacă analizez un jucător, mă uit de câte ori a încercat să dribleze. Dacă a avut reacţie după ce a pierdut mingea. Ce a făcut defensiv, cum a venit, cum a închis, adică să analizezi totul”, a spus Nicolae Dică la telekomsport.ro.

Reacţia lui Ianis Hagi, după golul fabulos marcat la Hamburg

Ianis Hagi i-a redus la tăcere pe nemți la ei acasă! În minutul 9 al confruntării de la Hamburg, starul lui Rangers a deschis scorul după o fază superbă în care a amintit de tatăl său. Chiar dacă a dat cel mai frumos gol al meciului, Ianis Hagi s-a arătat dezamăgit că România pleacă fără niciun punct de la Hamburg.

(n.r – E cel mai frumos gol din carieră?) Nici vreau să mă gândesc la chestia asta pentru că plecăm de aici fără niciun punct. Obiectivul nostru era să luăm cel puțin un punct. 

Reclamă

Suntem o generație nouă, cu jucători tineri, care își fac debutul. Grupul acesta devine mai puternic. Să stăm acum să zicem că am pierdut doar cu 1-0 și 2-1 contra Germaniei, că e mai bine, putem, dar depindem de calificări. Cred că acolo se ține cont. Noi avem foame de rezultate și cred că s-a văzut. Chiar dacă suntem jucători cu multă tehnică, avem și fața aceea de ne apăra, să scoatem un rezultat pozitiv în deplasare„, a spus Ianis Hagi după Germania – România 2-1.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu Vezi toate știrile
Citește și