Închide meniul

Ianis Hagi nu se teme, după tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024: „Ne vom lupta de la egal cu fiecare!”

Viviana Moraru Publicat: 2 decembrie 2023, 23:41

Reclamă
Ianis Hagi nu se teme, după tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024: „Ne vom lupta de la egal cu fiecare!

Ianis Hagi nu se teme, după tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024

Ianis Hagi, la finalul meciului României cu Elveţia/ Profimedia

Ianis Hagi nu se teme şi a oferit o reacţie clară, după tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024. Fiul „Regelui” a declarat că România se va lupta de la egal la egal cu fiecare echipă pe care o va înfrunta la turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost repartizată în Grupa E şi se va duela cu Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel – Islanda / Bosnia – Ucraina).

Ianis Hagi, reacţie clară după tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024

Ianis Hagi a transmis un mesaj de luptă şi a declarat că vrea să se califice alături de România în optimile Campionatului European. Internaţionalul român a declarat că fiecare echipă care a obţinut biletele pentru EURO 2024 este una puternică, însă nu se teme înaintea meciurilor din grupă.

„Ne vom lupta de la egal la egal cu fiecare echipă din grupă! Vrem să ne calificăm mai departe, dar fără să ne subestimăm adversarii. Suntem la Campionatul European, iar fiecare echipă care este aici și-a câștigat dreptul prin muncă!”, a declarat Ianis Hagi, conform frf.ro.

De asemenea, şi Radu Drăguşin a comentat grupa României de la EURO 2024. Fundaşul celor de la Genoa a declarat că va merge în Germania doar cu gândul la optimi.

Reclamă

„O grupă care ne dă speranțe mari, o să mergem în Germania foarte încrezători și doar cu gândul de a trece mai departe de faza grupelor. Este Campionatul European, sunt prezente cele mai bune echipe din Europa! Orice se poate întâmpla, iar eu am încredere că împreună o să obținem rezultatele pe care noi ni le dorim”, a spus şi Radu Drăguşin, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Cu cine s-ar putea duela România în optimile EURO 2024, dacă va trece de grupe

Se ştie cu cine s-ar putea duela România în optimile EURO 2024, dacă va trece de grupe. „Tricolorii” au fost repartizaţi în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel – Islanda/ Bosnia – Ucraina).

În cazul în care România, la fel ca în preliminarii, va produce surpriza şi va câştiga grupa de la EURO 2024, atunci „tricolorii” se vor duela cu una dintre cele patru echipe care se vor califica în optimi, de pe locurile trei ale grupelor.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă România va obţine biletele pentru optimi de pe locul secund al grupei, atunci „tricolorii” se vor duela cu echipa de pe locul secund din Grupa D, grupă formată din Franţa, Olanda, Austria şi câştigătoarea play-off-ului A (Polonia – Estonia/ Ţara Galilor – Finlanda).

În cazul în care se va clasa pe locul trei al Grupei E, România se va putea califica în optimi dacă se va număra printre cele patru cele mai bune echipe naţionale de pe locurile trei din grupe.

În acest context, în optimi, „tricolorii” s-ar putea duela cu câştigătoarea grupei B, formată din Spania, Croaţia, Italia şi Albania, sau câştigătoarea grupei C, grupă formată din Slovenia, Danemarca, Serbia şi Anglia.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și