Închide meniul

Ianis Hagi, promisiune pentru fanii naţionalei: „În curând vom fi la Cupa Mondială sau la EURO”. Motivul succesului de la Rangers. „Sunt binecuvântat că port numele Hagi”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2021, 10:45

Reclamă
Ianis Hagi, promisiune pentru fanii naţionalei: „În curând vom fi la Cupa Mondială sau la EURO. Motivul succesului de la Rangers. „Sunt binecuvântat că port numele Hagi

Ianis Hagi

Profimediaimages

Intervievat de jurnaliştii britanici, fiul celui mai bun marcator din istoria României a asigurat că tinerii din noua generaţie vor obţine performanţe notabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, promisiune pentru fanii naţionalei

Chiar am încredere în această nouă generaţie. Suntem în curs de construire a unei noi echipe naţionale… sper să fie una perfectă şi să concurăm la cel mai înalt nivel. Am arătat la U21 că avem calitate, așa că trebuie acum să încercăm să avem succes și la echipa mare. Sunt sigur că vom fi la Cupa Mondială sau la EURO în curând„, a declarat Ianis Hagi în The Guardian.

Mijlocaşul român a avut un sezon de vis în Scoţia şi a ajutat-o pe Rangers să câştige primul titlu după un deceniu de aşteptare. Ianis a explicat motivul pentru care nu a avut nevoie de o perioadă lungă de adaptare pe Ibrox.

Datorită tatălui meu, am călătorit întotdeauna în diferite ţări. Aşa am învăţat să mă adaptez la medii şi culturi noi. Venirea la Rangers şi impactul imediat arată cât de repede m-am adaptat aici.

Sora mea este mai în vârstă decât mine. Ea stătea întotdeauna acasă, iar eu eram cel care călătorea întotdeauna cu familia. Părinţii m-au purtat oriunde mergeau. Sunt binecuvântat că port numele Hagi şi am un astfel de tată. Evident, există avantaje practicând sportul în care el era atât de bun. Pot să-l întreb oricând am îndoieli. El ştie totul, a parcurs deja această cale. Este bine că îl am să mă ghideze„, a precizat fiul „Regelui” Gheorghe Hagi.

Reclamă
Reclamă 4

În sezonul trecut, Ianis Hagi a fost titular în 23 din cele 32 de meciuri pe care Steven Gerrard i le-a acordat în campionat. În total, Ianis a jucat a bifat 45 de apariții în toate competițiile, trecându-și în cont 8 goluri și 15 assist-uri.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și