Închide meniul

Ianis Hagi, promisiune pentru fanii naţionalei: „În curând vom fi la Cupa Mondială sau la EURO”. Motivul succesului de la Rangers. „Sunt binecuvântat că port numele Hagi”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2021, 10:45

Reclamă
Ianis Hagi, promisiune pentru fanii naţionalei: „În curând vom fi la Cupa Mondială sau la EURO. Motivul succesului de la Rangers. „Sunt binecuvântat că port numele Hagi

Ianis Hagi

Profimediaimages

Intervievat de jurnaliştii britanici, fiul celui mai bun marcator din istoria României a asigurat că tinerii din noua generaţie vor obţine performanţe notabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, promisiune pentru fanii naţionalei

Chiar am încredere în această nouă generaţie. Suntem în curs de construire a unei noi echipe naţionale… sper să fie una perfectă şi să concurăm la cel mai înalt nivel. Am arătat la U21 că avem calitate, așa că trebuie acum să încercăm să avem succes și la echipa mare. Sunt sigur că vom fi la Cupa Mondială sau la EURO în curând„, a declarat Ianis Hagi în The Guardian.

Mijlocaşul român a avut un sezon de vis în Scoţia şi a ajutat-o pe Rangers să câştige primul titlu după un deceniu de aşteptare. Ianis a explicat motivul pentru care nu a avut nevoie de o perioadă lungă de adaptare pe Ibrox.

Datorită tatălui meu, am călătorit întotdeauna în diferite ţări. Aşa am învăţat să mă adaptez la medii şi culturi noi. Venirea la Rangers şi impactul imediat arată cât de repede m-am adaptat aici.

Sora mea este mai în vârstă decât mine. Ea stătea întotdeauna acasă, iar eu eram cel care călătorea întotdeauna cu familia. Părinţii m-au purtat oriunde mergeau. Sunt binecuvântat că port numele Hagi şi am un astfel de tată. Evident, există avantaje practicând sportul în care el era atât de bun. Pot să-l întreb oricând am îndoieli. El ştie totul, a parcurs deja această cale. Este bine că îl am să mă ghideze„, a precizat fiul „Regelui” Gheorghe Hagi.

Reclamă

În sezonul trecut, Ianis Hagi a fost titular în 23 din cele 32 de meciuri pe care Steven Gerrard i le-a acordat în campionat. În total, Ianis a jucat a bifat 45 de apariții în toate competițiile, trecându-și în cont 8 goluri și 15 assist-uri.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și