Închide meniul

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026: „E omul ideal”

Dan Roșu Publicat: 3 iulie 2024, 9:03

Reclamă
Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026: „E omul ideal

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026

Ilie Dumitrescu, în cadrul unui eveniment - Hepta

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026. Fostul mare atacant susţine că echipa naţională are nevoie de continuitate şi de grupul pe care Edi Iordănescu l-a format la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitrescu susţine că Iordănescu Jr e omul ideal să ne ducă la Mondiale. Totuşi, Edi nu s-a grăbit să semneze prelungirea contractului cu Federaţia Română de Fotbal, vorbim după partida cu Olanda şi de anumite probleme personale.

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026

„Eu îl văd omul ideal pentru echipa națională pe Edi, este omul care a scos tot din această generație”, a spus Ilie Dumitrescu despre Edi Iordănescu, după eşecul dureros cu Olanda.

„Eu am nevoie de odihnă. În momentul ăsta, cred că familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională”, a declarat Edi Iordănescu imediat după meciul România – Olanda, scor 0-3.

Edi Iordănescu, anunţ de ultimă oră despre viitorul său

Edi Iordănescu a avut o primă reacţie după ce România a fost eliminată de la EURO 2024 şi a făcut un anunţ de ultimă oră despre viitorul său. Selecţionerul a spus că România a plecat cu „sufletul frânt” după înfrângerea cu Olanda.

Reclamă
Reclamă 4

„Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt. Mi-am dorit pentru toată emulaţia care s-a creat, ne-am dorit foarte mult. Am dat totul ca să mergem mai departe. Închidem o poveste frumoasă, dar care poate pe viitor să aducă lucruri frumoase. Pentru fotbalul românesc poate fi un nou început. Le mulţumesc băieţilor, au depăşit limite, au depăşit aşteptări. România s-a calificat de pe primul loc, a câştigat grupa. E greu să depăşeşti zeci de ani de decalaje faţă de fotbalul românesc. Le mulţumim fanilor. Suporterii sunt campionii Europei, noi nu suntem… poate pe viitor.

Am vrut să îi surprindem, să pune presiune pe construcţia lor. Am fost intenşi, i-am pus în dificultate. Vedeţi că toate golurile lor sunt acţiuni individuale. Ianis s-a lovit, Vasile a avut comoţie. A trebuit să improvizăm, adversarul ne-a dat gol.

(Rămâneţi sau nu?) Pentru mine lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de tot, de munca noastră. Cred că această echipă naţională poate să crească. Eu am nevoie de odihnă, după care cu siguranţă va fi o discuţie cu conducerea FRF, cu familia mea. În momentul ăsta cred că familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională. Au fost multe sacrificii, cu atacuri foarte multe, cu lipsă de încredere. Nu a fost uşor, vom vedea ce vom decide”, a spus Edi Iordănescu la sport.ro.

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:05

Ana Maria Gheorghe și Florin Ristei sunt la Marele Premiu al Marii Britanii (duminică, 16:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

15:50

LIVE VIDEOProgramul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii. Calificările sunt ACUM în AntenaPLAY

15:10

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în optimi la WTT Star Contender Bangkok 2024. Revenire uluitoare în setul 2, live în AntenaPLAY

14:35

NEWS ALERTOFICIAL | Funsho Bamgboye a plecat de la Rapid! Echipa cu care tocmai a semnat atacantul nigerian

14:20

VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Marii Britanii! Lando Norris, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente

13:46

Andrei Raţiu, lovitura de Champions League încercată de Gigi Becali! Răspunsul primit de patronul FCSB de la fundaşul naţionalei

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și