Închide meniul

Ilie Dumitrescu, mesaj tranşant pentru Edi Iordănescu: „Ei trăiesc într-o bulă! Nu sunt de acord cu asta!”

Viviana Moraru Publicat: 14 septembrie 2023, 9:11

Reclamă
Ilie Dumitrescu, mesaj tranşant pentru Edi Iordănescu: „Ei trăiesc într-o bulă! Nu sunt de acord cu asta!

Ilie Dumitrescu, mesaj tranşant pentru Edi Iordănescu

Ilie Dumitrescu şi Edi Iordănescu/ Colaj Profimedia

Ilie Dumitrescu i-a transmis un mesaj tranşant lui Edi Iordănescu. După ce selecţionerul a declarat că echipa naţională a fost criticată după ultimele meciuri, fostul internaţional a venit cu replica şi a declarat că cei din anturajul „tricolorilor” trăiesc într-o „bulă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meciul cu Israel, încheiat cu scorul de 1-1, Edi Iordănescu s-a plâns de faptul că jucătorii săi primesc multe critici din partea oamenilor de fotbal din România.

Ilie Dumitrescu, mesaj tranşant pentru Edi Iordănescu

Ilie Dumitrescu l-a lăudat în schimb pe selecţioner pentru schimbările făcute în victoria României cu Kosovo. Acesta nu a fost de acord în schimb cu declaraţiile lui Edi Iordănescu, privind criticile la adresa jucătorilor.

Fostul internaţional a declarat că în meciul cu Israel, „tricolorii” au prestat un joc modest, având multe greşeli. Ilie Dumitrescu a mai transmis clar că nimeni nu este împotriva echipei naţionale, în ciuda aluziei selecţionerului.

„Schimbările au fost un plus pentru Edi Iordănescu, au fost făcute cu tentă ofensivă. Mi-a plăcut și ce a declarat la sfârșit, exceptând chestia aia care planează – că noi, toți din exterior, și n-o să fiu niciodată de acord cu jignirile, suntem împotriva celor din interior, de acolo. Ei trăiesc așa, într-o bulă.

Reclamă

După meciul cu Elveția, deși noi 80 de minute n-am jucat nimic, am scos în evidență reacția echipei, realizările unor jucători, am spus că rezultatul a fost important. Dar noi niciodată n-am jignit.

Analiza pe care am făcut-o după meciul cu Israel a fost că, la faza golului primit, Drăgușin putea interveni. Și au mai fost câteva greșeli. (…) Eu spun că am văzut ambele meciuri de pe Arena Națională și vezi diferit multe lucruri.

Asta a fost analiza tactică! De-asta spun, s-a creat o bulă în care toată lumea din exterior e contra echipei naționale. Ceea ce e o chestie falsă! Crede-mă că pentru mine era cel mai frumos moment din carieră să joc în tricoul naționalei, era suprem.

Reclamă 4 / 0/3

Deci susțin necondiționat echipa, dar cum să analizăm altfel după meciul cu Israel? Chiar dacă a fost un punct imens”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Edi Iordănescu, prima reacţie după România – Kosovo 2-0

Edi Iordănescu a avut prima reacţie după meciul România – Kosovo, scor 2-0, din preliminariile EURO 2024, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Selecţionerul României a analizat ceea ce s-a întâmplat pe Arena Naţională şi a tras concluziile.

„Felicitări băieţilor, au fost minunaţi, au arătat caracter, personalitate. Au arătat că ştiu să depăşească momentele grele, ce se întâmplă în jurul echipei naţionale nu e uşor de digerat. Am băieţi cu caracter, cu suflet mare şi băieţi cu valoare. Am obţinut o victorie meritată total şi mergem înainte cu încredere.

(Reporter: V-aţi temut că putem pierde cu 0-3 când s-a întrerupt meciul?) Da, normal că nu doream aşa ceva. Să ratezi o calificare la masa verde nu era ok. Sunt suporteri care au încurajat tot timpul echipa naţională şi îi rog din suflet să meargă înainte şi să se concentreze pe încurajarea echipei naţionale„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și