Închide meniul

Ilie Dumitrescu, semnal de alarmă înainte de România – Bosnia: „Trebuie să muncim mult, indiferent cine va fi selecţioner!”

Dragoș Vasile Publicat: 26 septembrie 2022, 17:20

Reclamă
Ilie Dumitrescu, semnal de alarmă înainte de România – Bosnia: „Trebuie să muncim mult, indiferent cine va fi selecţioner!

Ilie Dumitrescu l-a avertizat pe Gigi Becali

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ilie Dumitrescu a tras un semnal de alarmă înainte de România – Bosnia, meciul care va fi LIVE TEXT pe AS.ro, începând cu 21:45. Fostul mare internaţional a avut un mesaj clar pentru şefii FRF, cărora le-a transmis că Edi Iordănescu trebuie să rămână pe banca echipei naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Bosnia, ultima partidă a „tricolorilor” din actuala ediţie de Liga Naţiunilor, se va disputa în această seară în Giuleşti. Naţionala lui Edi Iordănescu luptă pentru evitarea retrogradării în Liga C, iar Ilie Dumitrescu este optimist.

Ilie Dumitrescu, semnal de alarmă înainte de România – Bosnia

„Au fost momente bune de joc. A fost o schimbare de abordare. Am avut realizări, reacţie. N-am bătut Finlanda, dar am fost aproape. Este perioada în care Edi Iordănescu îşi va pune amprenta. Este nevoie de un rezultat pozitiv în aceasta seară şi de continuitate, indiferent cine va fi selecţioner.

Trebuie să pornim la un proiect pe termen lung, nu pe termen scurt. Trebuie să muncim foarte mult. Văd un progres şi în campionatul nostru. Selecţia este responsabilitatea selecţionerului. Există inteligenţă şi maturitate în orice moment. Este nevoie de mulţi jucători cu personalitate!”, a declarat Ilie Dumitrescu,

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Edi Iordănescu, înainte de România – Bosnia

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Edi Iordănescu, înainte de România – Bosnia. Finanţatorul de la FCSB anunţă că de pe teren nu trebuie să lipsească Florin Tănase, Nicolae Stanciu, Andrei Cordea şi Darius Olaru.

Reclamă
Reclamă 4

„Stanciu, normal trebuie să câştige meciul dacă e pe teren. Eu nu aş începe meciul fără Tănase. De când nu mai e Tănase, nu mai are o noimă, el dirija totul. Eu aş începe cu el.

E treaba lui Edi Iordănescu pe cine bagă. Fiecare să răspundă şi să plătească, nu e problema mea. M-am săturat. Toti sunt numai filosofi, si doar vorbesc. Faceţi treabă, că am ajuns de râsul lumii.

Dacă nu câştigă meciul, nu mai vorbesc. Ei sunt cei mai buni jucători ai mei (n.r. – Cordea şi Olaru), dacă nu câştigă meciul asta, închid gura, nu mai vorbesc. Sunt doi jucători de valoare, ei trebuie să câştige meciul”, a spus Becali, la Pro Arena.

Reclamă

Miza „tricolorilor” din România – Bosnia

România se află pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor, cu doar patru puncte, obţinute după victoria şi remiza cu Finlanda. În cazul unei victorii cu Bosnia, selecţionata lui Edi Iordănescu se poate clasa pe locul trei, dacă şi Finlanda se va încurca în ultima partidă.

În partida tur, desfăşurată la Zenica, „tricolorii” au pierdut la limită, scor 0-1, după golul marcat de Smail Prevljak.

Selecţionata lui Edi Iordănescu poate evita clasarea pe ultimul loc, şi implicit retrogradarea, dacă va reuşi să se impună cu Bosnia, iar Muntenegru o încurcă pe Finlanda în ultima partidă.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:53

Ion Ţiriac, după ce a văzut ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice: „Ăsta este Parisul, cu traverstiții, cu homosexualii”

14:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek se joacă ACUM. Ana Bogdan, eliminată de la Jocurile Olimpice 2024

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și