Închide meniul

Ilie Dumitrescu, sfat pentru Edi Iordănescu! Unde crede că Octavian Popescu ”ar da cel mai bun randament” la echipa națională

Dragoș Vasile Publicat: 1 aprilie 2022, 10:00

Reclamă
Ilie Dumitrescu, sfat pentru Edi Iordănescu! Unde crede că Octavian Popescu ”ar da cel mai bun randament” la echipa națională

Edi Iordănescu l-a debutat pe Octavian Popescu în România - Grecia 0-1

Profimedia

Ilie Dumitrescu l-a sfătuit pe Edi Iordănescu în privința lui Octavian Popescu. ”Mister” a explicat unde ar trebui folosi tânărul jucător al FCSB la echipa națională pentru a da cel mai bun randament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a fost rezervă în confruntările amicale cu Grecia, scor 0-1, și Israel, scor 2-2. Ilie Dumitrescu crede că ”perla” FCSB ar putea să joace ”în spatele atacantului sau ca inter”, în aceeași echipă de start cu Valentin Mihăilă.

Ilie Dumitrescu, sfat pentru Edi Iordănescu despre Octavian Popescu

„A fost o competiție pe post, unde echipa națională este acoperită ca mijlocaș de bandă în partea stângă. Ai 4 soluții: Ivan, Mitriță, Mihăilă și Tavi Popescu. Ideea e, dacă se poate, să joace și Tavi Popescu și Mihăilă, de exemplu, în aceeași formulă.

Cred că Tavi Popescu ar da cel mai bun randament în spatele atacantului sau undeva ca inter. Dacă ne uităm în multe meciuri, când FCSB a revenit, s-a schimbat sistemul, a fost mutat cineva în bandă, iar Tavi Popescu a venit la interior”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali, susținut după tirada la adresa lui Edi Iordănescu

Gigi Becali este susținut după tirada la adresa lui Edi Iordănescu. Dumitru Dragomir îi dă dreptate patronului de la FCSB în cazul Octavian Popescu. Fostul șef al LPF este de părere că tânărul fotbalist trebuie să fie titular la echipa națională.

Reclamă

Gigi Becali consideră că Octavian Popescu va fi omul care „va califica echipa naţională” la Euro 2024. „Perla” de la FCSB a fost rezervă în cele două meciuri amicale disputate de „tricolori” cu Grecia, scor 0-1, și Israel, scor 2-2.

„Ce ați vrut să facă Edi la aceste meciuri? L-a ajutat soarta, s-au accidentat câțiva și a putut să facă o echipă tânără. Și-a dat seama că Chiricheș ar putea să joace și în fața fundașilor, și-a dat seama că Olaru și Marin sunt buni, jucători de travaliu, scot mingea de la adversar. Iar Mihăilă și Man au închis foarte mult culoarul, nu le-au dat voie să zburde. Acolo a fost câștig.

Trebuie neapărat să joace mai mult Tavi Popescu, dar și Alibec. Acum are 14-15 jucători pe care se poate baza. Îți trebuie rezistență, viteză și inteligență. Nu trebuie să fii doctor în fotbal”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! Vezi toate știrile
Citește și