Închide meniul

Ilie Dumitrescu, verdict în cazul lui Ianis Hagi înainte de România – Lituania: „Dacă ne aducem aminte, aşa erau şi la noi”

Alex Masgras Publicat: 9 septembrie 2024, 9:44

Reclamă
Ilie Dumitrescu, verdict în cazul lui Ianis Hagi înainte de România – Lituania: „Dacă ne aducem aminte, aşa erau şi la noi

Ilie Dumitrescu, verdict în cazul lui Ianis Hagi înainte de România - Lituania: "Dacă ne aducem aminte, aşa erau şi la noi"

Ianis Hagi, în timpul unui antrenament / Profimedia

Ilie Dumitrescu a dat un verdict în cazul lui Ianis Hagi înainte de România – Lituania. Fostul mare internaţional a vorbit înaintea etapei a doua din Nations League, care va avea loc pe stadionul Steaua, despre situaţia în care se află fotbalistul lui Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul România – Lituania se va juca luni seară, de la ora 21:45, şi va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ilie Dumitrescu, verdict în cazul lui Ianis Hagi înainte de România – Lituania: „Dacă ne aducem aminte, aşa erau şi la noi”

Chiar dacă a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers şi nu are meciuri în picioare, Mircea Lucescu a decis să îi dea o mână de ajutor internaţionalului român de 25 de ani. El a fost rezervă în Kosovo şi a fost introdus pe final.

Întrebat ce şanse are Ianis Hagi să prindă primul 11 în meciul cu Lituania, Ilie Dumitrescu a subliniat faptul că toţi jucătorii îşi lasă amprenta asupra jocului României şi că sunt unii fotbalişti care pot face diferenţa pe final de meci, chiar dacă sunt titulari sau intră pe parcurs:

„Eu zic că fiecare își va pune amprenta în jocul echipei naționale, așa cum s-a întâmplat și la calificări, așa cum s-a întâmplat și la turneul final.

Reclamă
Reclamă

Există un nucleu important de jucători cu calitate și aș vrea să îi includ pe mai mulți: Ianis, Coman, Mitriță, Dennis Man, Mihăilă, Drăguș.. sunt jucători care în ultimele 20 de minute au capacitatea să facă diferența.

Dacă ne aducem bine aminte, în trecut cam așa erau și la noi, făcea Hagi spectacol cu Columbia, cu Răducioiu, a venit meciul cu Argentina…am făcut și eu ceva. Fiecare jucător la un moment dat va ajuta echipa națională”, a declarat Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Ilie Dumitrescu are încredere în tricolorii lui Mircea Lucescu!

Înainte de meci, Ilie Dumitrescu a declarat că echipa națională are toate șansele de a câștiga partida cu Lituania.

Reclamă

De asemenea, fostul internațional i-a lăudat și pe Dennis Man, Valentin Mihăilă, Nicolae Stanciu și Răzvan Marin care, în opinia sa, au ajuns la un nivel extraordinar.

„Eu zic că vom câștiga cu Lituania, intervine insipația lui Mircea Lucescu, în trecut Iordănescu schimba de la meci la meci 4 jucători, mergea pe o bază, linia de fund, un mijlocaș sau doi și schimba foarte mult în atac. Acum să vedem cum va aborda meciul Lucescu.

Mă uitam la Man, Mihăilă, Stanciu, Marin… sunt jucători care au ajuns la un nivel extraordinar. Bancu a făcut un meci foarte bun, Rațiu, sunt elemente care în angrenajul ăsta fac ca echipa să fie competitivă. Eu nu îmi fac probleme, am zis că vom câștiga cu 2-0 la Kosovo, a fost 3 și nu îmi pare rău”, a spus Ilie Dumitrescu, îm cadrul unui eveniment.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:21

Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT

12:20

România – Lituania LIVE TEXT (21:45). Primul meci acasă de la revenirea lui Mircea Lucescu la naţională. Echipele probabile

12:07

VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024

12:02

VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!”

11:24

Zi decisivă pentru Alex Cicâldău! Ce variante are internaţionalul român înaintea închiderii ferestrei de transferuri

11:14

Taylor Fritz şi-a scos pălăria în faţa lui Jannik Sinner, după finala de la US Open 2024: „Este cel mai bun jucător din lume”

1 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 2 FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe Noah Lyles! Suspiciuni de dopaj: „Nu ai voie de 8 ori” 3 Jannik Sinner a câştigat US Open 2024! L-a învins pe Taylor Fritz şi a devenit primul italian care se impune la Flushing Meadows 4 FotoRăzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui! 5 Mircea Rednic l-a sunat pe Florin Andone, pentru a-l aduce la UTA! Atacantul i-a dat răspunsul pe loc 6 Vestea neplăcută pe care a primit-o selecţionerul Mircea Lucescu înainte de meciul România – Lituania!
Citește și