Închide meniul
Foto

Imagini de necrezut! Rareş Burnete a marcat pentru România U19 şi s-a accidentat într-un gard! A fost schimbat şi luat cu salvarea

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 septembrie 2022, 17:31

Rareş Burnete

Imagini de necrezut! Rareş Burnete a marcat pentru România U19 şi s-a accidentat într-un gard

Rareş Burnete s-a accidentat într-un gard şi a fost transportat la spital / FRF TV

  • Rareş Burnete s-a accidentat într-un gard după golul înscris în România U19 – Austria U19
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Imagini de necrezut în meciul România U19 – Austria U19, din Turul de Elită. Rareş Burnete a marcat un gol extrem de important, dar a avut parte de o accidentare teribilă în momentul în care s-a bucurat de reuşita sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul celor de la Lecce a deschis scorul în minutul 42 şi s-a dus la marginea terenului pentru a sărbători în faţa tribunei. A încercat chiar să dea mâna cu un apropiat, moment în care au venit şi coechipierii să se bucure alături de el.

Rareş Burnete a marcat pentru România U19 şi s-a accidentat într-un gard

Din păcate, gardul lângă care sărbătoreau s-a rupt şi au urmat momente de necrezut în meciul transmis pe FRF TV. Jucătorii lui Alexandru Pelici s-au ridicat, dar marcatogul golului a acuzat probleme medicale.

Reclamă

Burnete s-a tăiat la mâna dreaptă şi a avut nevoie de intervenţia medicilor echipei. Aceştia nu au putut să oprească sângerarea şi a fost chemată ambulanţa. Jucătorul în vârstă de 18 ani a izbucnit în plâns şi a părut a fi în stare de şoc. Atacantul României U19 a fost transportat, de la stadionul din Voluntari, la cel mai apropiat spital.

În locul lui Rareş Burnete a intrat pe teren Atacans Trică, atacantul de 18 ani de la CSA Steaua.

Reclamă

România U19 – Lituania U19 0-0

Selecţionata României a terminat la egalitate cu echipa Lituaniei, 0-0, sâmbătă, pe Stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari, în Grupa a 6-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal Under-19 din 2023.

Tricolorii sunt la al doilea 0-0, după ce au remizat şi cu Letonia. Jucătorii antrenaţi de Alexandru Pelici au dominat şi partida cu Lituania, au avut o bară (Burnete – min. 64) şi 12-1 la şuturile pe spaţiul porţii, dar nu au reuşit să înscrie.

Pelici a aliniat echipa: David Dincă (căpitan) – David Maftei, Adrian Grigore-Huideş, Ştefan Duţu, Andrei Borza – Alin Boţogan, Cătălin Vulturar (David Sala, 46) – Antonio Borduşanu (Denis Bujor, 80), Omar El Sawy (Atanas Trică, 61), Eduard Radaslavescu (Alexandru Musi, 61) – Rareş Burnete (George Leaţă, 87).

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Germania U19 - România U19 2-3
Echipa naţională • 23 mart., 15:35
Germania U19 – România U19 2-3! Adrian Mazilu, gol uriaş în minutul 90+4! Victorie de senzaţie a tricolorilor la Turul de Elită
Antrenorul lui Lecce a fost demis, după ce a lovit cu capul în faţă un jucător advers
Serie A • 11 mart., 13:10
Antrenorul lui Lecce a fost demis, după ce a lovit cu capul în faţă un jucător advers
Accidentare horror în Valencia - Real Madrid 2-2
La Liga • 3 mart., 0:14
„Dumnezeule, i-a rupt piciorul!” Accidentare horror în Valencia – Real Madrid! Starul a început să urle de durere
Dennis Man a marcat din nou pentru Parma, în Cupa Italiei
Fotbal extern • 1 nov., 21:51
Dennis Man a marcat din nou pentru Parma, în Cupa Italiei! Românul a ajuns la cifre remarcabile
Florin Costea a ales care este "adevărata" Craiova
Fotbal intern • 21 oct., 10:04
Florin Costea a dezvăluit marele regret al carierei sale: „Reuşeam să joc la echipe mari în Europa”