Închide meniul

Dumitru Dragomir s-a crucit când a văzut un jucător de la FCSB: „Talent deosebit, dar nu poate fugi. E grăsuţ!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 septembrie 2022, 8:10

Dumitru Dragomir s-a crucit când a văzut un jucător de la FCSB: „Talent deosebit, dar nu poate fugi. E grăsuţ!

Dumitru Dragomir s-a crucit când a văzut un jucător de la FCSB. Ce a spus despre Eduard Radaslavescu

Dumitru Dragomir, în timpul unei partide/ Hepta

Dumitru Dragomir s-a crucit când a văzut un jucător de la FCSB. Fostul preşedinte al LPF a fost prezent la meciul România U19 – Lituania U19, scor 0-0, din calificările pentru Turul de Elită, şi l-a luat în vizor pe Eduard Radaslavescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de 18 ani al vicecampioanei României l-a dezamăgit pe „Mitică” Dragomir. De vină ar fi kilogramele în plus pe care le-ar avea jucătorul pentru care Gigi Becali i-a plătit 700.000 de euro lui Gică Hagi.

Dumitru Dragomir s-a crucit când a văzut un jucător de la FCSB. Ce a spus despre Eduard Radaslavescu

Radaslavescu a fost titularizat de Alexandru Pelici, dar nu a putut să facă diferenţa. A fost schimbat, după o oră de joc, cu Musi.

Vreau să văd toate echipele naționale de juniori, să vedem ce perspective avem în viitor. Avem câțiva jucători talentați și aici, numai că unii sunt grăsuți, alții n-au jocuri în picioare. Un fotbalist la 17-18 ani, dacă stă pe bancă și nu joacă, nu poate să crească în valoare, chiar dacă e foarte talentat. Trebuie să joace, și la B, și la C.

La Steaua (n.r. FCSB) nu pot să joace și n-au tonus muscular. Radaslavescu e un talent deosebit, dar nu poate fugi, e grăsuț. Sunt câteva lucruri care trebuie puse la punct. Dar 3-4 jucători sunt foarte talentați, ambii fundași laterali (n.r. – Maftei, Borza), bunicel și Bordușanu.

Reclamă

Nu batem pe nimeni la nicio națională de juniori, avem numai viteza I și a II-a, jumătate din ei nu știu să preia, trei sferturi nu știu să facă marcaj, iar relațiile cu mingea sunt foarte proaste, așa că vom avea un viitor luminos…„, a declarat Dumitru Dragomir.

România U19 – Lituania U19 0-0

Selecţionata României a terminat la egalitate cu echipa Lituaniei, 0-0, sâmbătă, pe Stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari, în Grupa a 6-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal Under-19 din 2023.

Tricolorii sunt la al doilea 0-0, după ce au remizat şi cu Letonia. Jucătorii antrenaţi de Alexandru Pelici au dominat şi partida cu Lituania, au avut o bară (Burnete – min. 64) şi 12-1 la şuturile pe spaţiul porţii, dar nu au reuşit să înscrie.

Reclamă 4 / 0/3

Pelici a aliniat echipa: David Dincă (căpitan) – David Maftei, Adrian Grigore-Huideş, Ştefan Duţu, Andrei Borza – Alin Boţogan, Cătălin Vulturar (David Sala, 46) – Antonio Borduşanu (Denis Bujor, 80), Omar El Sawy (Atanas Trică, 61), Eduard Radaslavescu (Alexandru Musi, 61) – Rareş Burnete (George Leaţă, 87).

Mihai Stoica a dezvăluit câte kilograme trebuie să mai slăbească Billel Omrani

Mihai Stoica a anunţat câte kilograme trebuie să mai slăbească Billel Omrani, atacantul francez care tocmai a debutat în tricoul roş-albastru. Jucătorul de 29 de ani a reuşit un assist în CS Dinamo – FCSB 2, scor 1-3, în Liga 3.

În momentul în care l-a transferat, Gigi Becali a spus despre Omrani că are 7-8 kilograme în plus. Mihai Stoica a negat că ar fi fost vorba de aşa ceva şi a dezvăluit în ce condiţie fizică este atacantul cotat la 1.6 milioane de euro.

Managerul general de la FCSB a vorbit şi despre fiul lui Alexandru Tudor, Vlad, care a înscris împotriva lui CS Dinamo golul de 3-0.

Eşti obligat la Liga 3 să joci cu doi jucători născuţi după 1 ianuarie 2003. Noi am avut titulari un 2003, 2005 şi 2006. E copia fidelă a lui Alexandru Tudor (n.r. Vlad Tudor), vorbind de fizic. E un jucător disciplinat, care îşi face treaba, e un atacant lateral. Marchează… e foarte serios. Eu mărturisesc că fortuit s-a întâmplat să îl văd prima dată un meci aproape întreg. Ar fi exagerat să fac acum aprecieri.

Ei mai au (n.r. Boban Nikolov şi Omrani), vin după o perioadă în care au fost încărcaţi destul de tare. Dar mă bucur că sunt dispuşi. Nu se ştie dacă intră în calcul cu FC Argeş, mai sunt 8 zile până atunci. Omrani e cu două kilograme în plus acum. Avea vreo 4 kilograme peste, când a venit la noi„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și