Închide meniul

„Impostori!” Cornel Dinu a dat de pământ cu Răzvan Burleanu. Ce spune „Procurorul” după ce negocierile dintre FRF și Ladislau Boloni au intrat în impas

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 ianuarie 2022, 19:04

„Impostori! Cornel Dinu a dat de pământ cu Răzvan Burleanu. Ce spune „Procurorul după ce negocierile dintre FRF și Ladislau Boloni au intrat în impas

Răzvan Burleanu, unic candidat la FRF

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

„De vreo 8 ani de când sunt impostorii aștia la Federație… Mai pot să-mi compromit principiile, acum la bătrânețe, să fiu angajatul așa zisei Federații de impostori?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu a dat de pământ cu Răzvan Burleanu

E vorba de echipa națională. Am jucat și eu în echipa națională, am fost și căpitan, îmi dădeau lacrimile când se cânta imnul. Era vorba de o concordanță din toate punctele de vedere. Acum este o ruptură totală, majoritatea care sunt acolo și iau decizii nu au nimic în comun cu fotbalul românesc”, a spus Cornel Dinu, potrivit digisport.ro.

Răzvan Burleanu și actuala conducere a FRF se află la conducere din 2014, când au pus capăt mandatului de 24 de ani al lui Mircea Sandu. În această perioadă, România s-a calificat la un singur turneu final, Euro 2016, unde nu a reușit să treacă de faza grupelor.

În precedenta campanie de calificare, la CM 2022 din Qatar, România a ratat prezența la baraj, terminând abia locul al treilea într-o grupă cu Germania, Macedonia de Nord, Liechtenstein, Armenia și Islanda.

Citește și:

Unde s-au blocat negocierile dintre FRF și Răzvan Burleanu

Ladislau Boloni și Răzvan Burleanu au divergențe de opinii. Problema nu e la bani, ci la viziunea asupra viitorului echipei naționale. Trei runde negocieri au avut loc până acum între Loți și șefii FRF. Prima rundă de negocieri s-a derulat la Nisa, acolo unde antrenorul român a fost vizitat de şefii FRF.

Reclamă

Următoarele runde de negocieri s-au purtat în România. Vineri, Boloni a mers la sediul FRF pentru a negocia contractul. Ultima rundă de negocieri a avut loc ieri, la un restaurant. Surse Antena Sport susţin că Răzvan Burleanu i-a făcut oferta finală lui Ladislau Boloni.

Din punct de vedere financiar, cele două părţi s-au înţeles. Boloni ar urma să aibă un salariu de 30 de mii de euro pe lună. Singurele neconcordanţe sunt legate de durata contractului şi de numele colaboratorilor. FRF i-a propus lui Boloni un contract valabil pe 2 ani, ce are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la EURO 2024. În schimb, Ladislau Boloni îşi doreşte un contract pe 4 ani, timp în care să reconstruiască naţionala României.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și