Închide meniul

"În scurt timp vom fi în urnă cu Liechtenstein și Luxemburg!". Mesajul îngrijorător transmis de Dan Petrescu. Ce a spus când a fost întrebat de postul de selecționer

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 octombrie 2020, 15:22

Reclamă
"În scurt timp vom fi în urnă cu Liechtenstein și Luxemburg!". Mesajul îngrijorător transmis de Dan Petrescu. Ce a spus când a fost întrebat de postul de selecționer

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dan Petrescu, reacție dură după înfrângerile tricolorilor

"Bursucul" a tras un semnal de alarmă chiar și după victoria cu Austria, de luna trecută. A fost criticat, dar pentru tricolori a urmat o perioadă neagră, cu trei eșecuri la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, îngrijorat de ceea ce se întâmplă la naționala României

"Au venit niște replici din partea celor de la echipa națională. Jucând 95 de meciuri la națională și 12 ani la rând, m-am gândit că dacă generația mea câștiga un meci amical, ne bucuram dar nu făceam o petrecere. Dacă noi pierdeam trei meciuri la rând…nu știu ce se întâmpla. 

Noi ne calificam la Campionatul Mondial de pe primul loc, la Campionatul European de pe primu loc și tot eram criticați. Acum am ajuns departe de adevăr. Cred că, în scurt timp, vom fi în urnă cu Liechtenstein și Luxemburg, dacă mergem pe această pantă. În loc să mergem în sus, noi mergem în jos, iar rezultatele spun totul. Degeaba încercăm să ne mințim!", a transmis Dan Petrescu.

Fostul component al Generației de Aur nu vrea să audă de posibilitatea de a-l înlocui pe Mirel Rădoi. A ținut să asigure că nu vânează postul de selecționer.

"Mai am contract aici. Mie îmi e greu să lucrez la națională pentru că nu aș fi zi de zi la serviciu. Mie îmi place să fiu pe teren încă, să stau pe teren, să simt mirosul ierbii, iar dacă m-aș duce la națională vreodata cred că trebuie să stai mai mult în birou și pe drumuri. 

Reclamă
Reclamă 4

Eu sunt bine aici, acum sper să scot rezultate și să rămân cât mai mult la CFR Cluj", a declarat Dan Petrescu la o conferință de presă.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:52

Felix Zwayer este arbitrul meciului România – Olanda, din optimile EURO 2024

13:20

VIDEOLarry Ten Voorde a câştigat cursa de Porsche Supercup din Austria, LIVE în AntenaPLAY! A treia victorie a olandezului

13:07

Selecţionerul Danemarcei a răbufnit după înfrângerea cu Germania: „M-am săturat de aceste decizii ridicole”

12:07

Momentul critic în care Edi Iordănescu le-a promis celor din familia sa că îşi va da demisia după EURO 2024

12:00

VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian

11:55

Anglia – Slovacia LIVE TEXT (19:00). Elveţia îşi aşteaptă adversara din sferturile EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și