Închide meniul

Ioan Andone, de partea lui Gică Hagi după atacul la Edi Iordănescu: „Ianis e un fotbalist din anturajul naționalei, nu-l scoți din circuit!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 15 martie 2023, 17:00

Ioan Andone, de partea lui Gică Hagi după atacul la Edi Iordănescu: Ianis e un fotbalist din anturajul naționalei, nu-l scoți din circuit!”

Ioan Andone, de partea lui Gică Hagi după atacul la Edi Iordănescu

Ianis Hagi, în timpul unui meci pentru echipa naţională / Profimedia

Ioan Andone este de partea lui Gică Hagi după atacul la Edi Iordănescu. „Regele” a fost nemulțumit de faptul că selecționerul Edi Iordănescu nu l-a convocat la națională pe Ianis Hagi, deși fotbalistul lui Rangers este apt de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andorra – România este primul meci și va putea fi urmărit în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 25 martie, de la 21:45. România – Belarus e pe 28 martie, de la ora 21:45.

Ioan Andone, de partea lui Gică Hagi după atacul la Edi Iordănescu: „Ianis e un fotbalist din anturajul naționalei, nu-l scoți din circuit!”

Antrenorul de la Farul este convins că Ianis Hagi merita convocat la națională, mai ales că alți fotbaliști, chiar accidentați, au fost incluși pe lista preliminară. Ioan Andone îi împărășește opinia lui Gică Hagi.

„Da, sigur că l-aș fi chemat pe Ianis Hagi, fără discuție. Îl aduceam la București și îl țineam în tribune. E un jucător din anturajul echipei naționale. Nu-l scoți din circuit” a fost părerea lui Ioan Andone potrivit digisport.ro.

Ce a declarat Gică Hagi după ce Edi Iordănescu nu l-a inclus pe Ianis în lista preliminară

„Nu vreau ca opinia publică să fie prost informată. Ianis, în momentul de față, este sănătos. Nu poate să joace mai mult, dar e sănătos. Au apărut discuții despre ce cred unii și alții.

Reclamă

Ianis nu e important pentru antrenorul echipei naționale. Daca era important, se afla măcar pe lista străinilor. Când i se comunică că e un jucător important, de ce nu face parte dintre jucătorii convocați?

Au avut loc discuții. I s-a comunicat că e un jucător foarte important pentru echipa națională. Nu e pus nici măcar pe lista preliminară. Înseamnă că Ianis nu contează pentru echipa națională.

Aici nu vorbim de a juca, vorbim de lista preliminară. Dacă i se comunică jucătorilor, în discuții, că e un jucător important pentru echipa națională… ce putem să înțelegem din toată asta?

Reclamă 4 / 0/3

Înseamnă că nu e important pentru Edi Iordănescu și echipa națională. Nu mă deranjează, e o realitate. Nu e important pentru echipa națională! Nu e normal să declari public că îți lipsesc jucători foarte importanți și, cand e, nu face nici măcar parte din lista preliminară.

Antrenorul întotdeauna decide cine vine și cine nu vine. E responsabilitatea lui. Nu putem să jucăm la două sau trei capete. Vorbim de o listă, nu de convocare! Probabil că o să fie convocat atunci când o să fie într-o formă foarte bună și nu o să aibă ce să mai facă.

E o situație foarte clară. Mie mi se pare că Ianis nu e important pentru echipa națională. A fost unul dintre cei mai buni jucători de la echipa națională, înainte să se accidenteze.

Pitu cât joacă? Cât a jucat în ultimele zece meciuri? Vorbesc de unul de-al meu. Păi de ce e în listă? Ianis nu e. Ianis poate să facă mai multe decât Pitu în 10 minute, probabil, dată fiind experienţa lui. Cred eu că antrenorul ne-a dat un mesaj foarte clar”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și