Închide meniul

Ionel Dănciulescu uimeşte după ce Ungaria a umilit Anglia şi a bătut Germania: „Nu sunt cu mult peste România!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 octombrie 2022, 19:44

Ionel Dănciulescu uimeşte după ce Ungaria a umilit Anglia şi a bătut Germania: „Nu sunt cu mult peste România!

Ionel Dănciulescu pune presiune înainte de România - Israel, meci ce va fi în format LIVE TEXT pe as.ro, de la 21:45

Ionel Dănciulescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Ionel Dănciulescu uimeşte după ce Ungaria a umilit Anglia şi a bătut Germania

Ionel Dănciulescu uimeşte după ce Ungaria a umilit Anglia şi a bătut Germania în Liga Naţiunilor. Fostul mare dinamovist e sigur că naţionala lui Edi Iordănescu se poate lupta de la egal la egal cu vecinii unguri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” au remizat cu Finlanda (1-1, în deplasare) şi au învins Bosnia-Herţegovina (4-1, la Bucureşti) luna trecută. Ultimul succes nu a ajutat România, care a retrogradat în Liga C din Liga Naţiunilor.

Ionel Dănciulescu uimeşte după ce Ungaria a umilit Anglia şi a bătut Germania

În Liga Naţiunilor, Ungaria a umilit Anglia la ea acasă, scor 4-0, şi a învins Germania, tot în deplasare, scor 1-0.

Reclamă

„Rămâne de văzut dacă vom avea şanse. Nu trecem printr-un moment bun. E clar că suntem încă departe de ceea ce ştiam. Eram obişnuiţi cu altceva. Chiar dacă lumea o spună de Ungaria, care a avut un salt fantastic, nu cred că sunt mult peste noi. Nu îmi doresc să întâlnesc nici Olanda, nici Germania. Suntem foarte departe!

Sunt de acord cu continuitatea. Nu mi se pare să schimbi un antrenor după 8 meciuri”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Reclamă

Edi Iordănescu, gata să ducă România la EURO 2024

Edi Iordănescu e gata să ducă România la EURO 2024. Selecţionerul României a transmis un mesaj de mobilizare pentru fani şi promite să facă orice să ducă naţională la Campionatul European din 2024.

Edi Iordănescu spune că a fost dezamăgit de startul din Liga Naţiunilor, dar crede că poate duce România la EURO 2024.

„Întâi de toate, vă mulțumesc tuturor celor care susțineți echipa națională și cu atât mai mult celor care ați fost alături de noi la meciurile din acest an. Sprijinul vostru contează enorm pentru jucători, aveți capacitatea de a aduce un plus în jocul nostru. Pentru modul în care ne-ați susținut și pentru devotamentul vostru, vă mulțumesc din suflet!

Reclamă 4 / 0/3

Așa cum am spus-o și ieri, în fața membrilor Comitetului Executiv, trebuie să construim pe fundația pe care am reușit să o clădim pe parcurs în acest an. Ne aflăm într-un moment de consolidare care necesită continuitate. Am făcut o analiză și avem concluzii pozitive și negative.

Un lucru bun este că avem o medie de vârstă care ne oferă speranță. Fotbaliștii noștri sunt în pragul în care randamentul lor trebuie să atingă nivelul maxim. Iar jucătorii sunt principalul motiv pentru care am venit la echipa națională și pentru care am ales să continui pe acest drum! Cred în ei, cred în potențialul lor de a crește. Sunt sigur că vor munci și vor lupta, devenind mai buni!

Edi Iordănescu: „În Liga Națiunilor am trăit o dezamăgire, dar în luna septembrie am văzut speranță!

Una dintre concluziile negative a fost că ne lipsește experiența internațională și că avem nevoie ca jucătorii noștri din străinătate să lupte pentru obiective mărețe ca să își ridice nivelul. În același timp, mă bucur că FCSB și CFR Cluj s-au calificat în grupele unei competiții europene, îi va ajuta pe jucătorii de acolo să capete experiență la acest nivel.

În Liga Națiunilor am trăit o dezamăgire, dar în luna septembrie am văzut speranță. Mă bucur că jucătorii au început să arate că pot forma în viitorul cel mai apropiat o echipă națională foarte competitivă. Am văzut o schimbare de atitudine, iar de aici nu putem decât să creștem. Eu am încredere că vom reuși!

Echipa națională ne-a dăruit multe bucurii, dar nu putem rămâne să trăim doar cu acele amintiri. Trebuie să acceptăm realitatea ca să o putem schimba. Respectăm trecutul, îl admirăm, dar trăim în prezent și avem datoria de a face orice pentru a avea un viitor. Vă rog să luptăm împreună pentru a ne bucura împreună! Vă asigur că noi, staff-ul echipei naționale și jucătorii, vom da totul pentru România la fiecare meci și ne vom ridica. Împreună vom reuși să ajungem din nou unde am fost, la turneele finale”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu postat de frf.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi