Închide meniul

Ionel Ganea îl bagă din nou în corzi pe Edi Iordănescu: „Rezultatele nu-l recomandă, e cel mai slab antrenor”. Ce selecţioner propune „Ganezul” la naţionala României

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 septembrie 2022, 16:48

Ionel Ganea îl bagă din nou în corzi pe Edi Iordănescu: „Rezultatele nu-l recomandă, e cel mai slab antrenor. Ce selecţioner propune „Ganezul la naţionala României

Ionel Ganea îl bagă din nou în corzi pe Edi Iordănescu

Ionel Ganea, critici la adresa lui Edi Irdănescu / Mediafax Foto / Sebastian Tataru via Hepta

Ionel Ganea continuă criticile la adresa selecţionerului României şi în bagă din nou în corzi pe Edi Iordănescu. Fostul atacant al Generaţiei de Aur a avut o reacţie vehementă după retrogradarea naţionalei tricolore în Liga C din Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a învins-o cu 4-1 pe Bosnia şi Herţegovina, dar nu a mai putut evita ultimul loc. „Mi-a plăcut Alibec, s-a zbătut, a alergat mult, chiar mi-a dat senzația că și-a dorit enorm să câștige„, a spus Ganea. Totuşi, acesta nu l-a iertat pe Edi Iordănescu.

Ionel Ganea îl bagă din nou în corzi pe Edi Iordănescu

„E dureros, pentru că niciodată naționala nu a terminat pe ultimul loc într-o grupă. E dureros, foarte dureros… Fotbalul românesc scârțâie în general, abia acum avem două echipe în cupele europene după o grămadă de ani, din urmă nu mai vine nimic, vedeți că sunt probleme și la loturile de tineret.

Sunt probleme mari de tot! Ar trebui ca șefii fotbalului românesc să-și pună întrebări, dar pe ei îi interesează doar marketing, management, vânzâri, nu rezultatele naționalei.

Trebuia să plece mai devreme (n.r. Edi Iordănescu). Rezultatele nu-l ajută și nu-l recomandă pe Edi. Personal, n-am nimic cu el, să nu se supere, dar, dacă faci o analiză, vezi că e cel mai slab antrenor din istoria naționalei!”, a declarat Ionel Ganea la gsp.ro.

Reclamă

Oficialii FRF au anunţat că vor continua cu Edi Iordănescu, chiar dacă reprezentativa tricolor a înregistrat o nouă contraperformanţă. Ganea şi-ar fi dorit o schimbare pe banca tehnică şi i-a propus lui Răzvan Burleanu două variante pentru reconstrucţia naţionalei. Ionel Ganea îl bagă în corzi pe Edi Iordănescu.

„Eu aș reconstrui echipa națională, aș aduce doar jucători cu o medie de vârstă de 22-23 de ani și aș sacrifica doi ani pentru a crea o formație pentru viitor.

(Reporter: Ce selecționer consideri potrivit pentru un astfel de proiect?) Unul cu experiență, cum nu prea am mai avut în ultimul timp, ca Boloni, Pițurcă, antrenori care au confirmat, cu rezultate, cam asta aș alege„, a precizat „Ganezul”.

Reclamă 4 / 0/3

FRF i-a trasat un nou obiectiv lui Edi Iordănescu

FRF a trecut peste clauza din contractul cu Edi Iordănescu şi i-a trasat deja noul obiectiv. Răzvan Burleanu îl putea demite pe Iordănescu, ţinând cont de obiectivul intermediar avut în Liga Naţiunilor.

Astfel, România trebuia să ocupe unul dintre primele 3 locuri din grupa de Liga Naţiunilor, dar a terminat pe 4 şi a retrogradat. Chiar şi aşa, din informaţiile AS.ro, şefii FRF au decis să continue cu acelaşi selecţioner.

Vizita fulger din vestiarul din Giuleşti, la finalul pardidei cu Bosnia, a venit din partea lui Burleanu şi Stoichiţă tocmai pentru a întări faptul că vor să continue alături de Edi. Chiar dacă primul obiectiv a fost ratat, cei din FRF au fost mulţumiţi de ce au văzut în ultimele meciuri.

Nucleul creat de Iordănescu la naţională pare unul promiţător pentru preliminariile Euro 2024. Acesta este şi motivul pentru care obiectivul pe termen lung desemnat este cel al califării la turneul european din 2024.

Iordănescu va rămâne astfel la cârma naţionalei, chiar dacă cei din familia sa au încercat să îl convingă să se retragă. Totuşi, tatăl său, Anghel Iordănescu, l-a sfătuit să continue pe drumul început în acest an, chiar dacă rezultatele nu sunt încă pe placul fanilor.

Recomandări
  • Ionel Ganea îl bagă din nou în corzi pe Edi Iordănescu
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera Vezi toate știrile
Citește și