Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Ionuţ Lupescu, mesaj clar după „dubla” naţionalei cu Elveţia şi Kosovo: „Ceva lipseşte! Asta e treaba selecţionerului!”

Viviana Moraru Publicat: 21 iunie 2023, 10:57

Reclamă
Ionuţ Lupescu, mesaj clar după „dubla naţionalei cu Elveţia şi Kosovo: „Ceva lipseşte! Asta e treaba selecţionerului!

Ionuţ Lupescu cere "revoluţie" în fotbalul românesc, după Dinamo - Petrolul 1-1

Ionuţ Lupescu / AS.ro LIVE

Ionuţ Lupescu a transmis un mesaj clar după „dubla” naţionalei României cu Elveţia şi Kosovo, din preliminariile EURO 2024. Fostul internaţional a subliniat aspectele pozitive, mărturisind că este important că naţionala nu a pierdut niciun meci în grupa de calificare la turneul final european.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Lupescu a mai declarat că echipa naţională dispune de jucători buni, însă mai sunt lucruri de pus la punct, lucruri pe care trebuie să le rezolve Edi Iordănescu, pentru ca România să aibă rezultate.

Ionuţ Lupescu, mesaj clar după „dubla” naţionalei cu Elveţia şi Kosovo

Ionuţ Lupescu a mai spus că naţionala României a prestat un joc slab în grupa de calificare la EURO 2024, însă chiar şi aşa, nu a fost învinsă. Fostul internaţional este de părere că „tricolorii” au mari şanse să se califice la EURO 2024, prin prisma adversarelor facile din grupă.

De asemenea, Lupescu a vorbit şi despre Edi Iordănescu, mărturisind că selecţionerul este încă în proces de creştere. Fostul internaţional a mai spus că cei din conducerea FRF nu au adus la cârma naţionalei niciun selecţioner, în ultimii opt ani, ci doar antrenori.

„Eu cred că lucrul pozitiv e faptul că am luat puncte. Nimeni nu se aştepta să luăm punct în Elveţia. A fost un joc slab, dar într-o campanie e nevoie de puncte. Şi am luat puncte. De la 0-2 cu Elveţia am egalat, printr-o inspiraţia a selecţionerului. Dar vede de doi ani de zile că echipa naţională nu joacă cum trebuie.

Reclamă

Avem jucători, au intrat Moruţan şi Mihăilă. Sunt jucători care pot pune probleme. Ceva lipseşte. Şi asta e tredaba selecţionerului. E foarte important că suntem într-o grupă accesibilă, avem punctajul ok. Nu cred că şi Israelul e de speriat. 99% ne vom califica, important e să fie jocul îmbunătăţit.

Ionuţ Lupescu: „FRF a greşit toţi antrenorii de la naţională, în ultimii opt ani!”

Într-o calificare contează mult şi punctajul. Avem meciuri în această toamnă pe care avem posibilitatea să le câştigăm. Elveţia clar nu va mai pierde niciun punct, au fost foarte aroganţi. Eu cred că grupa e atât de bună pentru noi, celelalte sunt destul de slabe. Avem posibilitatea să ne calificăm.

(N.r. declaraţia lui Edi Iordănescu) El se referea la modul de joc. Ei sunt sub o anumită presiune, FRF pune presiune pe ei, şi ea îşi doreşte calificarea pentru a obţine banii de la UEFA, care sunt vitali. Avem un grup bun de jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Cei care au fost în conducere, în ultimii opt ani de zile, au ales greşit toţi antrenorii, că nu au fost selecţioneri. Lui Edi Iordănescu îi trebuie timp. El este în procesul de a creşte. Noi nu am avut niciun selecţioner în ultimii opt ani. S-a încercat cu Daum, dar s-a văzut că România nu e pregătită pentru un selecţioner străin”, a declarat Ionuţ Lupescu, la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și