Închide meniul

Ionuț Lupescu nu crede că România poate rata calificarea la EURO 2024: „E aproape imposibil”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 noiembrie 2023, 20:01

Ionuț Lupescu nu crede că România poate rata calificarea la EURO 2024: E aproape imposibil”

Ionuț Lupescu nu crede că România poate rata calificarea la EURO 2024

Ionuţ Lupescu / Hepta

Ionuț Lupescu nu crede că România poate rata calificarea la EURO 2024! „Kaizerul” a vorbit despre șansele „tricolorilor”, înaintea partidelor din luna noiembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul duel al „tricolorilor” va fi cu Israel, pe 18 noiembrie, de la ora 21:45. Ultimul meci din campania de calificare va fi cu Elveția, pe 21 noiembrie, tot de la 21:45, în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ionuț Lupescu nu crede că România poate rata calificarea la EURO 2024. Explicațiile „Kaizerului”

Fostul internațional este de părere că, până în momentul de față, toate partidele au mers bine pentru elevii lui Edi Iordănescu. De asemenea, Ionuț Lupescu a transmis faptul că „tricolorii” sunt în avantaj înaintea partidei cu Israel, având în vedere faptul că meciul se joacă pe teren neutru.

Totodată, „Kaizerul” crede că România va avea un mare avantaj și la partida cu Elveția, având în vedere că stadionul va fi plin de suporteri ai echipei naționale.

„Cred că grupa a fost bună pentru noi chiar dacă nu am demonstrat mai mult decât au făcut-o Elveția, Kosovo și Israel. Toate lucrurile au mers în direcția favorabilă pentru noi. E aproape imposibil (n.r. să ratăm calificarea). Mai avem nevoie de un singur punct. Trebuie să ne concentrăm la maxim.

Reclamă

Jucăm cu Israelul pe un teren neutru, avem iar un avantaj. Jucăm acasă cu Elveția, cu stadionul plin. În fotbal este orice posibil. Elveția a pierdut puncte în ultimele minute. Au o problemă mare pe finalul meciului. Nu numai noi am marcat pe finalul meciului, ci și celelalte echipe.

Trebuie să facă ce au făcut și în celelalte meciuri. Au jucat la rezultat. Avem nevoie de un singur punct. Este o presiune. Nu ar trebui să fie o mare problemă. Cea mai bună motivare este că au șansa să ajungă la EURO. Aici este vorba de fiecare jucător în parte”, a spus Ionuț Lupescu, potrivit digisport.ro.

Prima uriaşă pe care o vor încasa „tricolorii” dacă se califică la EURO 2024

Potrivit gsp.ro, jucătorii naţionalei vor încasa prime de 4 milioane de euro dacă se califică la turneul final. Această sumă va fi împărţită în funcţie de numărul de minute jucate de fiecare „tricolor”.

Reclamă 4 / 0/3

Această sumă reprezintă 40% din bonusul pe care Federaţia Română de Fotbal îl va încasa de la UEFA dacă România va merge la EURO 2024. Jucătorii cu cele mai multe minute vor primi circa 150.000 de euro.

S-a aflat şi prima uriaşă pe care o vor împărţi angajaţii FRF, dacă România se va califica la EURO 2024.

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a dezvăluit ce sume colosale vor încasa membrii Federaţiei, în cazul în care „tricolorii” vor obţine biletele pentru turneul final de anul viitor.

Andrei Vochin a dezvăluit că UEFA îi va acorda României suma de 10 milioane de euro, dacă se va califica la EURO 2024. Din această sumă, 7-8% va merge către angajaţii FRF. Astfel, membrii Federaţiei vor împărţi o sumă între 700.000 şi 800.000 de euro.

Vochin a mai declarat că cele mai mari sume vor merge către jucători şi staff, iar angajaţii FRF vor fi „ultimii pe listă” şi vor încasa cel mai puţin, dacă România va merge la EURO 2024.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și