Închide meniul
VIDEO

Ionuţ Radu a dat startul petrecerii, după România – Elveţia! Imagini superbe cu sărbătoarea „tricolorilor” pe Arena Naţională

Alex Masgras Publicat: 22 noiembrie 2023, 11:00

Reclamă
Ionuţ Radu a dat startul petrecerii, după România – Elveţia! Imagini superbe cu sărbătoarea „tricolorilor pe Arena Naţională

Ionuţ Radu a dat startul petrecerii, după România - Elveţia!

Jucătorii României sărbătorind calificarea la EURO 2024 / Profimedia

Ionuţ Radu a dat startul petrecerii, după România – Elveţia! România s-a calificat la EURO 2024 fără să piardă vreo partidă şi a încheiat grupa din preliminarii pe primul loc. Calificaţi deja după victoria cu Israel, „tricolorii” s-au impus şi în meciul cu Elveţia, pentru ca sărbătoarea să fie completă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii României au sărbătorit calificarea alături de cei 50.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională la meciul cu Elveţia. După fluierul final, Ionuţ Radu a luat microfonul şi a fost MC-ul „tricolorilor”.

Ionuţ Radu a dat startul petrecerii, după România – Elveţia

România a sărbătorit pe Arena Naţională calificarea la EURO 2024, alături de 50.000 de fani. Jucătorii lui Edi Iordănescu au încheiat perfect campania de calificare, câştigând şi meciul cu Elveţia, scor 1-0. Fără înfrângere şi pe primul loc în grupă, România va face parte din urna a doua la tragerea la sorţi a grupelor de la Campionatul European.

Imediat după fluierul final al meciului cu Elveţia, organizatorii au pregătit o surpriză pentru jucători şi spectatori. „Tricolorii” s-au strâns la mijlocul terenului, iar portarul Ionuţ Radu i-a îndemnat pe toţi să stea jos, în timp ce fredona „România Ale”. În momentul în care portarul care evoluează la Bournemouth a început să sară alături de ceilalţi jucători şi să cânte mai tare, Arena Naţională a fost împânzită de confetti. Apoi, jucătorii lui Edi Iordănescu s-au fotografiat într-un cadru de vis în spatele unui panou pe care scria, în germană: „Germania, venim”.

Campionatul European de fotbal din 2024 va avea loc în perioada 14 iunie – 14 iulie. Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc pe 2 decembrie, atunci când România va afla adversarele şi stadioanele pe care va evolua la turneul final.

Reclamă

România, în urna a doua la tragerea la sorţi pentru EURO 2024

România a rămas în urna a doua la tragerea la sorţi pentru EURO 2024, după ce a învins Elveţia în ultimul meci din Grupa I. Victoria senzaţională a tricolorilor s-a văzut în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Obligaţi să nu piardă pentru a rămâne în urna a doua, jucătorii lui Edi Iordănescu şi-au îndeplinit obiectivul şi au încheiat neînvinşi grupa din preliminarii.

Urna 1

Reclamă 4 / 0/3

Germania, Portugalia, Franţa, Spania, Belgia, Anglia

Urna 2

Ungaria, Turcia, Danemarca, Albania, România, Austria

Urna 3

Olanda, Scoţia, Slovenia, Slovacia, Cehia, Croaţia

Urna 4

Italia, Serbia, Elveţia, 3 echipe din play-off-ul Nations League

Reclamă

Tragerea la sorţi va avea loc la Hamburg, pe 2 decembrie, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jucătorii din naţionala României au de ce să aibă emoţii.

Cum arată „grupa morţii” pentru tricolori:

Cum arată grupa uşoară pentru tricolori:

Naţionala României poate ajunge să joace din nou împotriva Elveţiei, naţională cu care a obţinut 4 puncte în „dubla” din Grupa I.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și